Hava durumu uygulamanız hangisiMIUI 11'in tanıtılan ekran görüntülerinde gözüken yeni yazı tipini sizler için buldum ve beğeninize sunmak istedim
Bence gayet güzel bir yazı tipi olmuş . Ekran görüntüleri ektedir
Yüklemek için Ayarlar-Temalar-Daha fazla Görüntüle- İçe Aktar'dan indirdiğimiz fontu seçip yüklüyoruz, geri geliyoruz Ayarlar -Ekran - Yazı tipinden yüklediğimiz fontu seçip yeniden başlatıyoruz
Not: Miui9 ve miui8de çalışmaz.
adı nedir bu paylaşımı yapmam tam olarak doğru mu bilmiyorum ama sevdiğim bir yazı tipi vardı belki kullanmak ister arkadaşlar
Evet hocam bende de aynı şekilde.Sanırım bold özelliği yok ya da bana öyle geldi.
Instagram'da gelen ve okunmayan mesajlar eskiden bold şeklinde gösteriliyordu. Bu font sonrası görmedim. Başka fark eden var mı?
Hocam miui11 geldiğinde illaki bold yazı tipi de olacaktır. Benim paylaşımım sızıntı. Miui11 kısa sürede gelmeyecek cihazların sahipleri faydalansın yada ne olduğunu gorebilsin diye .Sanırım bold özelliği yok ya da bana öyle geldi.
Instagram'da gelen ve okunmayan mesajlar eskiden bold şeklinde gösteriliyordu. Bu font sonrası görmedim. Başka fark eden var mı?
Teşekkürler güle güle kullanın KASIMMBende bunu arıyordum emeğinize sağlık...
Hava durumu widgeti Mod - MIUI İçin Widget [Alarm- Genişletilmiş hava durumu] budur . Mustafa KorkutHava durumu uygulamanız hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adı nedir
mi9 se eea stabil rom kullanıyorum içer aktar deyince hiç bir tepki vermiyor ayrıca ekran menüsünde yazı tipi değiştir seçeneği yok.MIUI 11'in tanıtılan ekran görüntülerinde gözüken yeni yazı tipini sizler için buldum ve beğeninize sunmak istedim
Bence gayet güzel bir yazı tipi olmuş . Ekran görüntüleri ektedir
Yüklemek için Ayarlar-Temalar-Daha fazla Görüntüle- İçe Aktar'dan indirdiğimiz fontu seçip yüklüyoruz, geri geliyoruz Ayarlar -Ekran - Yazı tipinden yüklediğimiz fontu seçip yeniden başlatıyoruz
Not: Miui9 ve miui8de çalışmaz.
hocam ekran görüntüsü atar mısınız nasıl bir font. ayrıca paylaşma şansınız var mı?Helvetica kullanıyorum aslında cok hoş da bunu dadeneyelim bakalım
yazi değiştir seçeneği yok ise miui custom font installer uygulamasını kullanın hocam . Yüklenirken tepki vermez .mi9 se eea stabil rom kullanıyorum içer aktar deyince hiç bir tepki vermiyor ayrıca ekran menüsünde yazı tipi değiştir seçeneği yok.
eyvallah hocamyazi değiştir seçeneği yok ise miui custom font installer uygulamasını kullanın hocam . Yüklenirken tepki vermez .
Bende olmuyor neden acaba, yazi tipinde gozukmuyorAyarlar -Ekran - Yazı tipine gelin orada çıkacaktır