Bu resimdeki tema mıdır? Simgeler güzelmiş tema ise adını söyleyebilirmisiniz?MIUI 11'in tanıtılan ekran görüntülerinde gözüken yeni yazı tipini sizler için buldum ve beğeninize sunmak istedim
Bence gayet güzel bir yazı tipi olmuş . Ekran görüntüleri ektedir
Yüklemek için Ayarlar-Temalar-Daha fazla Görüntüle- İçe Aktar'dan indirdiğimiz fontu seçip yüklüyoruz, geri geliyoruz Ayarlar -Ekran - Yazı tipinden yüklediğimiz fontu seçip yeniden başlatıyoruz
Not: Miui9 ve miui8de çalışmaz.
Birde widgette fena değilmişBu resimdeki tema mıdır? Simgeler güzelmiş tema ise adını söyleyebilirmisiniz?
Bizzat kendim yaptığım bir tema henüz markette yayında değil ekteki konudan takip edebilirsiniz . Şuan onay sürecinde onay gelince linklerini paylaşacağımBu resimdeki tema mıdır? Simgeler güzelmiş tema ise adını söyleyebilirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde widgette fena değilmiş
Sanırım romunuzda yazı tipi desteği yok , bunun için yapabileceğim birşey yok üzgünüm
Takip edeceğim simgeler gerçekten güzel olmuş, ben zaten hep simge paketi olarak temaları kullanıyorum.Bizzat kendim yaptığım bir tema henüz markette yayında değil ekteki konudan takip edebilirsiniz . Şuan onay sürecinde onay gelince linklerini paylaşacağım
Tema - Bulut v10 Yakında
Teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindimTakip edeceğim simgeler gerçekten güzel olmuş, ben zaten hep simge paketi olarak temaları kullanıyorum.