Twrp den yüklenebilir halini bulursak iş çözülür.Sosyal medyadan uzak ve son zamanlarda mailleri az kullanan biri olarak siz söyledikten sonra farkettim okunmayan yerleri . MIUI 11 cihazlar için çıktıktan sonra yazı tipinin eksik yerleri de tamamlanacaktır mutlaka
İlk resmi miui11 romu çıktığında roboto -bold ve italic de mutlaka içinde olacaktır . Onları alıp root dosya yöneticisi ile system-fonts içine attık mi işlem tamamdır hocamTwrp den yüklenebilir halini bulursak iş çözülür.
Aynen hocamİlk resmi miui11 romu çıktığında roboto -bold ve italic de mutlaka içinde olacaktır . Onları alıp root dosya yöneticisi ile system-fonts içine attık mi işlem tamamdır hocam
3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.Dostum iki fontun boyutu farklı olduğu için ve temalarda fontun önizlemesini görebildiğimiz için paylaştım. Kaynağın aynı olduğunu nereden bilebilirim ki... Kaynak belirtmemişsin. Amaç sadece katkı sağlamak... Forumdaki dostlara yardımcı olmak.
Rica ederim hocamBilgilendirme için teşekkür ederim. Orijinal fonta geri döndüm. Maillerde filan da okunmayan mesajları ayırt edemediğimden.