nerden öğrendiniz acaba ben de mi 8 lite kullanıyorum ve 2020de alacak diyenler varMi 8 Lite için 22 ekimde geleceğini öğrendim içim rahatladı![]()
Hayir hocam 22 si yaziyor bende mi 8 lite kullaniyorum şarjdan memnunmusunuz ? Ben değilimnerden öğrendiniz acaba ben de mi 8 lite kullanıyorum ve 2020de alacak diyenler var
MIUI 11 - MIUI 11 Güncelleme Dağıtım Tarihleri ve Listesinerden öğrendiniz acaba ben de mi 8 lite kullanıyorum ve 2020de alacak diyenler var
Hocam tabloda yazıyor bakmayı bi deneyinRedmi Not 6 Pro için ne zaman gelir ?
Mi 8 lite kullanıyorum. Şarj tatmin edici gelmedi. Cihaz 6 aylık. 2g de , wifi açık, konum vs kapalı kısık ışık da Zor bela 6.5 saat ekran süresi alıyorum. 2 yıllık olsa 4-5 saate düşer. .Hayir hocam 22 si yaziyor bende mi 8 lite kullaniyorum şarjdan memnunmusunuz ? Ben değilim
Hocam android 8 de şarj süperdi ne olduysa android 9 ile olduMi 8 lite kullanıyorum. Şarj tatmin edici gelmedi. Cihaz 6 aylık. 2g de , wifi açık, konum vs kapalı kısık ışık da Zor bela 6.5 saat ekran süresi alıyorum. 2 yıllık olsa 4-5 saate düşer. .
Mia1 de 3g modunda sürekli hücresel veri açık sörf ile 8.5-9 saat ekran süresi alırdım. Wifi+2g kullansam düşünemiyorum.
Hocam custom romlarda şarj iyi diyorlar Firsat bulursam geçmeyi düşünüyorumMi 8 lite kullanıyorum. Şarj tatmin edici gelmedi. Cihaz 6 aylık. 2g de , wifi açık, konum vs kapalı kısık ışık da Zor bela 6.5 saat ekran süresi alıyorum. 2 yıllık olsa 4-5 saate düşer. .
Mia1 de 3g modunda sürekli hücresel veri açık sörf ile 8.5-9 saat ekran süresi alırdım. Wifi+2g kullansam düşünemiyorum.