- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 3
Bir güncelleme gelsede kursak şimdi
Bu hafta beklemeyin derim hocamBir güncelleme gelsede kursak şimdi
Üstad benimki kararlı global betayi kuramam miBunu xiaomi CEO'su mu söyledi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GSM arena sitesinde global kararlı değil global beta testlerinin başlayacağı söyleniyor,bi kere daha yıkıldık
Öncelikle cihazınızi ve sürümü söyleyin yardımcı olmaya çalışalımAbiler, teknik ağızı bıraksak da ilkokul mezunlarının anlayacağı dille izah etsek! Durum ne? 11 için Güncelleme yapabilecez mi yapamıcaz mı?
Hala daha iOS, Android den daha stabil. İşletim sistemini geçtim, uygulamalar bile hala daha iOS da daha stabil çalışıyor. Hem Android hem iOS kullanan birisi olarak söylüyorum.yok hocam o iş eskide kaldı artık.ios androidle paralel gelişemedi.miui,one ui sorunlu olabilir ama saf android ve pixel cihazlar mükemmel stabil ve uçak gibi. ios tek seride olduğu için karşılaşacağı modelde xiaomi felan değil direk pixel telefonlarıdır.pixellerde zaten kullanan bilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ios 13 de bile dikkat ettiyseniz saf android 9'daki uygulama açma animasyonuna benzer bi animasyon koymuşlar.google animasyon ve tasarım işinde bariz önde.