- Adım
- Koray
- Cihazım
- Lavender
- Meslek
- not yet
- Konular
- 103
Saat kaç gibi yayınlanır bı bilgi varmıHislerim kuvvetli hocam. Yarın sürpriz kokusu alıyorum![]()
Saat kaç gibi yayınlanır bı bilgi varmıHislerim kuvvetli hocam. Yarın sürpriz kokusu alıyorum![]()
Allah bilirSaat kaç gibi yayınlanır bı bilgi varmı
nie hocam anlamadimda telefonum garantiliŞayet telefonunuz garantili değilse durmanız hata hocam.
nie hocam anlamadimda telefonum garantili
tesekkurler hocam ama ben Azerbeycandan yaziom Azeri Türküyüm o garanti varmi yokmu bilmiyorum isteGarantili delta firması harici garanti veren firmalar ( rom atmak için bl kilidi açılması gerekiyor) bu yüzden diğer garanti firmaları kilit açılırsa garanti vermedikleri için garantiniz devre dışı kalır bu yüzden dedim hocam.
hocam bide Azeri numarasiyla forumsa numara onayi yapmak oluyomuGarantili delta firması harici garanti veren firmalar ( rom atmak için bl kilidi açılması gerekiyor) bu yüzden diğer garanti firmaları kilit açılırsa garanti vermedikleri için garantiniz devre dışı kalır bu yüzden dedim hocam.
Global beta yok hocamBence boşuna bekliyoruz global beta çıkacak stabil sürüm çok daha sonra gelecek.
tesekkurler hocam ama ben Azerbeycandan yaziom Azeri Türküyüm o garanti varmi yokmu bilmiyorum iste
tamamsie hocam bide azeri numarasiyla forumsa numara onayi yapmak oluyomuo zaman aldığınız yere sormanız lazım.
Türkiye de durum bu şekilde işliyor orada durum nedir sormanız lazım.