Bilmiyorum hocam , bilen birilerinin cevaplaması daha doğru olurHocam merhaba. Bende MI 8 SE 9.9.3 çin beta var. Mi flash ile kurdum. Şu an telefonda TWRP yok. Normal güncelleme gibi kurabilir miyim?
Hocam reboot menüsünden system deyin. Benim tek bildiğim bu.Ben de denemeye çalıştım ancak flashladıktan sonra unlocked yazısında bekleyip geri twrpye atıyor.
Hocam sadece sizden cevap beklememek lazım.Bilmiyorum hocam , bilen birilerinin cevaplaması daha doğru olur
bune hiz baskanResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10 yıldır aynı simgeleri kullanan markalar olduğunu düşününce ve beklentiyi düşük tutunca bence hiç de ufak tefek değişiklikler değilEkran görüntülerinden de anlaşılacağı gibi ekstra birşey yok galiba biraz yazı fontu biraz simge değişikliği birkaç ufak tefek menü değişikliği oldu bitti. Tüketim toplumu oluşturmak için yetiyor yapacak birşey yok düzen böyle kurulmuş maalesef bizde buna uyuyoruz. Laf aramızda çıksa da yüklesek
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka twrp ile deneyin birde.arkadaşlar unlocked yazısında kalıp bi süre sonra twrp yi açıyor ne yapmam lazım