MIUI 11 MİUİ11 Çin Kapalı Beta Romları

TurkerTatar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Türker
Konular
7
Twrpnizde sorun var , büyük ihtimal romu da bu sebeple yukleyemediniz. Orangefox adb komutları ile yüklemeyi deneyebilirsiniz
Aslında rom yükleniyor sorunsuz ama restart diyince işletim sistemi yüklü değil diyor mi room kullanıyordum chin rom oldugu için önce chin tabanlı fw mi yüklemek lazım acaba ?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Aslında rom yükleniyor sorunsuz ama restart diyince işletim sistemi yüklü değil diyor mi room kullanıyordum chin rom oldugu için önce chin tabanlı fw mi yüklemek lazım acaba ?
Bilemiyorum hocam , yanlış yönlendirme yapmak istemem

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Eyvallah hocam sağol yine de o kadar uğraştın bekleyelim bakalım sorun çözülene kadar
Hocam bu romlar zaten tadımlık , şarküteri reyonuna gidersiniz peynir uzatırlar tuzu az gelir tadı kötüdür almazsınız ya işte öyle. Asıl iyi olanlar ve Türkçe olanlar stabil sürümlerde zaten gelecektir. Benim cihazıma çıkmış olsaydı ben yükler bakar ekran görüntülerimi alır tadına bakar bir gün geçmeden eu betaya geri dönerdim çünkü günlük kullanıma uygun değil bunlar

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Hocam bu romlar zaten tadımlık , şarküteri reyonuna gidersiniz peynir uzatırlar tuzu az gelir tadı kötüdür almazsınız ya işte öyle. Asıl iyi olanlar ve Türkçe olanlar stabil sürümlerde zaten gelecektir. Benim cihazıma çıkmış olsaydı ben yükler bakar ekran görüntülerimi alır tadına bakar bir gün geçmeden eu betaya geri dönerdim çünkü günlük kullanıma uygun değil bunlar
Hocam ben sırf beta kullanmak için Çince kullanmış insanım bunlar bana işlemez. Bu arada kurdum mükemmel olmuş özellikle aod.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam ben sırf beta kullanmak için Çince kullanmış insanım bunlar bana işlemez. Bu arada kurdum mükemmel olmuş özellikle aod.

Tebrik ederim sizi hocam . Romla ilgili geri dönüşünüz için de teşekkür ederim . Aod ile ilgili bir kaç ekran görüntüsü eklerseniz memnun oluruz

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Burada arkadaşlar nasıl kurduğunuzu merak ediyorlar, format data ile mi, 4 Wipe ile mi

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Üst Alt