- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5S
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 7
MIUI ne zaman Mİ 5S ye gelecek bilgisi olan söyleyebilir mi acaba?
Her an gelebilirBeklemedeyim mi 5
Baya umurumda değil zaten telefonda stabilite ve görselliğe önem gösteriyorum miui yeterince tatmin edici incelediğim kadarıyla miui 10 gayet hoş duruyor. Güvenlik muhabbetine gelince uygulamalarımı google play üzerinden indiriyorum nitekim 8.0da öyle çoookk büyük bir güvenlik açığı yok olsada sürüm yükseltmeden zaten yayınlıyorlar.Sizi nasıl Android sürümü ilgilendirmiyor asıl onun ilgilendirmesi lazım asıl yenilik asıl güncelle Android sürümüyle geliyor her şeyi geç Android sürümüyle tonla güvenlik güncellemesi yükleniyor telefona
Yanlışınız var hocam arayüz farklı bir şey sistem farklı bir şey Android sürümünüz yükselince sistem yükseliyor dolayısıyla Androidin temelinden kaynaklanan problemler de sürüm yükseldikçe çözüme kavuşuyor sürüm yükseltip arayüzü aynı bırakabilirsiniz ama sürüm yükseltme kesinlikle önemliBaya umurumda değil zaten telefonda stabilite ve görselliğe önem gösteriyorum miui yeterince tatmin edici incelediğim kadarıyla miui 10 gayet hoş duruyor. Güvenlik muhabbetine gelince uygulamalarımı google play üzerinden indiriyorum nitekim 8.0da öyle çoookk büyük bir güvenlik açığı yok olsada sürüm yükseltmeden zaten yayınlıyorlar.
Hayırlı olsun reis mi 5s ye bir gelse güzel olacakBen redmi s2 kullanıyorum. Şimdi kontrol ettim bana kararlı sürüm gelmiş.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eyvallah kardeşim , ben beğendim bence çok güzel olmuş inşallah yakında sana da gelince kendin kullanır fikirlerini paylaşırsınHayırlı olsun reis mi 5s ye bir gelse güzel olacak
İnşAllahEyvallah kardeşim , ben beğendim bence çok güzel olmuş inşallah yakında sana da gelince kendin kullanır fikirlerini paylaşırsın![]()