Rehber [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Son düzenleme:

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
yetiskinx hocam, EDL modda izinli Xiaomi hesabı olmadan ROM atılamıyor. Yani bu yöntem çöp. Konu silinsin ya da kilitlensin .

santrall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tarık
Konular
0
Ben denedim.
iki uyarı yapayım.
1- Talimatlardaki TWRP yerine linkteki Codered tarafından hazırlanan TWRP Recovery - Mi 6X Twrp 3.2.3-0 (Wayne) sürümünü kullanın. Çünkü talimattaki TWRP'de MTP desteği yok. Dahili belleği de silince rom dosyasını bilgisayardan atamıyorsunuz.
2- Miflash yerine. Linkteki Miflashtool'u kullanın. Rehberdeki Mflash Storage.msm dosyasını cihaza yükleyemiyor kalıyor.

Gayet güzel çalışıyor.

Bu arada A2'de en iyi performansı ise pixelexperience romundan aldım. Oreo 8.1 versiyon.
senden ricam olacak başkan yüklediğin romda hatalar varmı stabile mi çalısıyor bide ekran görüntüsü atarmısın

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
Bu yöntemle ROM atılmıyor, denemeyin bence boşuna.
Dostum sen atamamissin yalan söylüyormuşuz yuklememisiz gibi 2 seferdir yaziyorsun. Oku konuyu benden baska başka yükleyebilenlerde var. Senin gibi yukleyemeyenlerde var tabi. Xda'dakileri konudan ve YouTube daki anlatım videosundan yükleyebilenlerin sayısida bir hayli fazla.

Riskli ve yüklemek zor buna katılırum ama yüklenmiyor degil. İleri seviye kullanıcılar denesin.

Ben satarken cihazı miroom yüklüydü uzerinde arkadaş hala kullanıyor çatır çatır.

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Dostum sen atamamissin yalan söylüyormuşuz yuklememisiz gibi 2 seferdir yaziyorsun. Oku konuyu benden baska başka yükleyebilenlerde var. Senin gibi yukleyemeyenlerde var tabi. Xda'dakileri konudan ve YouTube daki anlatım videosundan yükleyebilenlerin sayısida bir hayli fazla.

Riskli ve yüklemek zor buna katılırum ama yüklenmiyor degil. İleri seviye kullanıcılar denesin.

Ben satarken cihazı miroom yüklüydü uzerinde arkadaş hala kullanıyor çatır çatır.
Dediklerini ve XDA'daki konuyu aynen denedim, olmadı. Kendim kurdum? 4 kere denedim kurmayı. Belki hata yapmışımdır, programlayıcıda sorun vardır v.s diye. ROM dosyalarını 2 kere indirdim ve programlayıcıyı hem değiştirip, hem de değiştirmeden denedim.

santrall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tarık
Konular
0
bu yükleme işlemi kaç dk sürüyor? ben denedim ama flash programında flashing deniyor ama herhangi bir ilerleme göstermiyor?
bendede aynısı oldu flashingte ılerleme olmadı dakıkalarca beklememe rağmen konuda yaptığını belirtmişsin hocam banada yardımcı olurmusun nasıl yaptığına dair. lütfen beklıyorum cevabını

Muharrem5896

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
Mia2
Konular
8
Arkadaş lar konya da yardım edecek kimse varmi