- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 287
NougatAndroid sürümü kaç?
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
NougatAndroid sürümü kaç?
Kolay gelsin hocamBugün son rötuşları yapacağım yarın gün içinde paylaşım yapmak istiyorum anlayışınız için teşekkürler....
Bu gün max 2 için hazırlıklara başlamış olacağım...Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hımmm.Nougat
Olunca gerçekten de çok kolayBiraz kolay...
Miui arayüzü varken; android sürümünün kaç olduğu beni ilgilendirmiyor... Sebebini de bilmiyorum, şimdi sen yazınca aklıma geldi... Stabil çalışan, şarj performansı MTK işlemcili olmasına rağmen mükemmel olan Kit Kat 4.4.4 sürümünü 3 yıl sorunsuz kullandım, şimdi aynı telefonu eşim kullanıyor...hımmm.
oreo yada pie olsaydı keşke.
Android sürümü normal kullanıcı için gerçekten de çok önemsiz, cihaz çalışıyor mu, önemli olan o... Android sürümüne kafa takmamak lazım, hele de Xiaomi kullanıyorsanız, çünkü Miui10 da her sürümden önemli özellikler var ama bunu maalesef kimseye anlatamıyoruzMiui arayüzü ile android sürümünün kaç olduğu beni ilgilendirmiyor... Sebebini de bilmiyorum, şimdi sen yazınca aklıma geldi... Stabil çalışan, şarj performansı MTK işlemcili olmasına rağmen mükemmel olan Kit Kat 4.4.4 sürümünü 3 yıl sorunsuz kullandım, şimdi aynı telefonu eşim kullanıyor...
pie sürümünde olan adaptive battery özelliği MIUI 10 da varmı?Android sürümü normal kullanıcı için gerçekten de çok önemsiz, cihaz çalışıyor mu, önemli olan o... Android sürümüne kafa takmamak lazım, hele de Xiaomi kullanıyorsanız, çünkü Miui10 da her sürümden önemli özellikler var ama bunu maalesef kimseye anlatamıyoruz
geliyor gönlümüzün efendisiBugün son rötuşları yapacağım yarın gün içinde paylaşım yapmak istiyorum anlayışınız için teşekkürler....
Bu gün max 2 için hazırlıklara başlamış olacağım...Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam beğenen elleriniz dert görmesin..geliyor gönlümüzün efendisi
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi