Yardım Miui10 sorun

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Merhaba forum sakinleri bugün miui10 a dönüş yaptim ama okul mailini gmaile girince böyle bir sorun yaşıyorum önceden gmale gidiyordu.Cihaz rn8pro.Bu konuda fikirlerinize açığım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Üniversiteniz ile konuşup SMTP/POP3/IMAP ayarlarını isteyerek cihaza manuel ekleme yapın.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba forum sakinleri bugün miui10 a dönüş yaptim ama okul mailini gmaile girince böyle bir sorun yaşıyorum önceden gmale gidiyordu.Cihaz rn8pro.Bu konuda fikirlerinize açığım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tam da olduğum şehir,tam da 1.dereceden yakınımın çalıştığı üniversite ;D ;D.Çözüm şöyle,kurulum sırasında burayı atlayın,daha sonrasında üniversitedeki bilgi işleme başvurun,POP3 ve IMAP maili eklemesi yapılması gerekiyor çünkü

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Sürüm ile ne alakası var? Bu tarz mail adreslerinin gonderim protokolü için özel ayarlamaları olur. Universitenizden bilgileri isteyip port numaralarını gireceksiniz.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam da olduğum şehir,tam da 1.dereceden yakınımın çalıştığı üniversite ;D ;D.Çözüm şöyle,kurulum sırasında burayı atlayın,daha sonrasında üniversitedeki bilgi işleme başvurun,POP3 ve IMAP maili eklemesi yapılması gerekiyor çükendi
Dediğiniz şeyler sadece kendi mailim için isticem yoksa genel bir şey mi bu bilgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürüm ile ne alakası var? Bu tarz mail adreslerinin gonderim protokolü için özel ayarlamaları olur. Universitenizden bilgileri isteyip port numaralarını gireceksiniz.
Aldıktan sonra nereye giricem peki

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Dediğiniz şeyler sadece kendi mailim için isticem yoksa genel bir şey mi bu bilgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra nereye giricem peki
Cihazınızla alakalı bir sorun oluyor bu,eğer ki onlara başvurursanız onlar halledebilir.Ben bu eksiklik sonucunda ne olur ve çözümü nedir onu biliyorum.Onu da söyledim,nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Üst Alt