Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Shadow Fight 3 var,amma bir pubg degil yani. Oyun oynayinca 6.50 7 saat arasi gibi oluyor

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Peki bu LKT modülünü nasıl yapıyoruz yukarıda yazmışsınız anlamadım. İndirdim kurdum modülü xda dan apksını indirdim kurdum ama programda busybox diye bi olay vardı onu yapamadım indirdim ama anlamadım onu.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Peki bu LKT modülünü nasıl yapıyoruz yukarıda yazmışsınız anlamadım. İndirdim kurdum modülü xda dan apksını indirdim kurdum ama programda busybox diye bi olay vardı onu yapamadım indirdim ama anlamadım onu.

Hocam ilk once Magisk Downloads sekmesinden Busybox indiriyorsun,sonra LKT indiriyorsun. LKT kurulum ekraninda senden hangi modu kurmak istiyorsun onu soracak. Istedigin modu kuracaksin bu kadar. Apk dosyasini o yuzden soyledim ki, mesela balanced modunu kurdun pilden gayet memnunsun amma performans artsin istiyorsun. O zaman tekrar flash islemi ile ugrasmaman icin apk dosyasini kuruyorsan istediyin profili seciyorsan hemen uyguluyor.

ayktymn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mİ9
Konular
1
mi9-1-jpg.42293

MIUI 10 Son versiyonudur.
Merhaba arkadaşlar , Mi 9 Android Q (10) Miui 10 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - [Android Q] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-41 Tek Tuş Yükleme Aracı
TWRP Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Adb Komutlarıyla yüklemek için;
adb push xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip /storage adb shell twrp install /storage/xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip

Ekran Görüntüleri:
Yorumlarda

Bilinen Hatalar:
Şuan için stabil değil

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık:
Özelden iletişime geçebilirmiyiz, imei hakkinda bir kaç soru soracagim, özelden mesaj atamadim size..

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Hocam ilk once Magisk Downloads sekmesinden Busybox indiriyorsun,sonra LKT indiriyorsun. LKT kurulum ekraninda senden hangi modu kurmak istiyorsun onu soracak. Istedigin modu kuracaksin bu kadar. Apk dosyasini o yuzden soyledim ki, mesela balanced modunu kurdun pilden gayet memnunsun amma performans artsin istiyorsun. O zaman tekrar flash islemi ile ugrasmaman icin apk dosyasini kuruyorsan istediyin profili seciyorsan hemen uyguluyor.
Hocam bundan önce antutu testinde lkt yok fde.ai yok 370k aldım fde.ai varken 391k civarı almıştım. Fde.ai yi kaldırıp dediklerinizi yaptım ve 315k vermeye başladı anlamadığım şekilde turbo modda iken. Kaldırıyorum 328k oluyor. Nasıl düzelticem ben bunu miroom dan revos flaşladım aynı tekrar temiz kurulum yaptım miroom a geçtim yine aynı? 330-340 zor alıyor şuan cihaz ve testte hiç ısınmıyordu şimdi baya ısınmaya da başladı.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Hocam bundan önce antutu testinde lkt yok fde.ai yok 370k aldım fde.ai varken 391k civarı almıştım. Fde.ai yi kaldırıp dediklerinizi yaptım ve 315k vermeye başladı anlamadığım şekilde turbo modda iken. Kaldırıyorum 328k oluyor. Nasıl düzelticem ben bunu miroom dan revos flaşladım aynı tekrar temiz kurulum yaptım miroom a geçtim yine aynı? 330-340 zor alıyor şuan cihaz ve testte hiç ısınmıyordu şimdi baya ısınmaya da başladı.
Hocam eger romu degistirdiyseniz uygulanan tum ayarlar silinir. Antutu gibi benchmark testleri gercegi pek yansitmiyor. Bu modlarda cpunun bazi ayarlarini deaktive ediyor bazilarini aktivlesdiriyor. Benchmark puani o yuzden dusmus ola bilir. Bu modlar kalici bir ayar uygulamaz,uygulayamaz.

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Kerneli falan mı kurcalıyor bu ayarlar yoksa anlamadım ama 390 k alan cihsz 340 ı geçmiyor şimdi. Bir de bu lkt uygulaması biraz saçma sapan çalışıyor. Turbo moda alıyorum ayarları uyguluyor uygulamadan çıkıyorum 2-3 dakika sonra tekrar giriyorum ve bir bakıyorum batterye geçmiş. Bu ne iş anlam veremedim bi türlü.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Kerneli falan mı kurcalıyor bu ayarlar yoksa anlamadım ama 390 k alan cihsz 340 ı geçmiyor şimdi. Bir de bu lkt uygulaması biraz saçma sapan çalışıyor. Turbo moda alıyorum ayarları uyguluyor uygulamadan çıkıyorum 2-3 dakika sonra tekrar giriyorum ve bir bakıyorum batterye geçmiş. Bu ne iş anlam veremedim bi türlü.
Twrp uzerinden kurulmayan hic bir mod direk kernele ulaşamaz. Farkli roma gectigini soyledin bir kac kere o zaman zaten tum uygulanan ayarlar eski haline donuyor. Ben turbo mod ile de denedim cihazi sorunsuz calisti. Benchmark bu kadar onemli mi ? Cihazi overlock yaparak 400K ala bilirsiniz. Amma bu performansa pek fazla etki etmez mesela. Benchmarklarin fazla bir onemi yoktur.

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Twrp uzerinden kurulmayan hic bir mod direk kernele ulaşamaz. Farkli roma gectigini soyledin bir kac kere o zaman zaten tum uygulanan ayarlar eski haline donuyor. Ben turbo mod ile de denedim cihazi sorunsuz calisti. Benchmark bu kadar onemli mi ? Cihazi overlock yaparak 400K ala bilirsiniz. Amma bu performansa pek fazla etki etmez mesela. Benchmarklarin fazla bir onemi yoktur.

Tabi benchmarklar önemli değil görünen performans önemli olan ancak bi anormallik olduğu aşikâr. 50k fark neredeyse az buz değil yani. Programın saçmalığı nedendir peki? Turboya alıyorum 2-3 dakika sonra girdiğimde battery yazıyor.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Tabi benchmarklar önemli değil görünen performans önemli olan ancak bi anormallik olduğu aşikâr. 50k fark neredeyse az buz değil yani. Programın saçmalığı nedendir peki? Turboya alıyorum 2-3 dakika sonra girdiğimde battery yazıyor.
Hocam Fide.Ai kullandiginizi soylediniz. Ben de onu denedim. Yukarida da yazdigim gibi cok fazla ayar yapiyor sisteme. Onu silib sonra lkt yuklediginizde cakisan ayarlar ola bilir. Lkt modu bazi modlarla da cakisa biliyor. Eger sorun hall olmazsa temiz kurulum yapiniz. Kesin cozum budur.

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
Mi 11 yalan mı oldu ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt