- Adım
- M....
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 42
Hocam 9.3.3 türkçe kurup magisk kurabilen var mı bootlop olmadan ?
Problemin Parmak izi, yüz şekli ve şifre ayarlanmış olan türkçe rom'larda çıktığını sanıyoruz. Magisk ile ilgisi yok diye konuşuldu en son. Sorun magisk ile ilgili olsa magisk uninstaller ile twrp'den kalıdırınca cihazın açılması lazım. Ben bu yolu denedim. envayi çeşit uninstaller ile masgiski kaldırdım. magiskin eski versiyonlarını da denedim fakat bootlop'dan çıkamadım.Hocam 9.3.3 türkçe kurup magisk kurabilen var mı bootlop olmadan ?
Bu sürümde de aynı sorun devam ediyor mu bu durumda. Kilit koymazsak magiski sorunsuz kurabiliyor muyuz?Problemin Parmak izi, yüz şekli ve şifre ayarlanmış olan türkçe rom'larda çıktığını sanıyoruz. Magisk ile ilgisi yok diye konuşuldu en son. Sorun magisk ile ilgili olsa magisk uninstaller ile twrp'den kalıdırınca cihazın açılması lazım. Ben bu yolu denedim. envayi çeşit uninstaller ile masgiski kaldırdım. magiskin eski versiyonlarını da denedim fakat bootlop'dan çıkamadım.
Bu sürümde de aynı sorun devam ediyor mu bu durumda. Kilit koymazsak magiski sorunsuz kurabiliyor muyuz?
Romun arayüzü ayarları fln hocamneyin S.s'ini merak ediyorsunuz ?
9.3.3 MIUI 11 değil ki..Romun arayüzü ayarları fln hocam
Miuipro ya devam hocam bu durumdaCesaret edip deneyemedim ama az önce tüm şifreleri kilidi vs sildim. Belki birazdan Telefon dilini Türkçe yapıp kapatıp açarsam size cevap verebileceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba, Magisk yüklü, cihaz dili Türkçe, versiyon eu beta 9.9.3 herhangi bir şifre olmadan yüklü olarak maalesef bootlop'a düştü.. Bu durumda az önce yazdığımı çürütmüş oldum
9.8.1 deyim hocam yükselteyim mi bekleyim mi. Sorun varmı acabaEvet hocam
Ben de beklemedeyim.Bekleyin