Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam 9.3.3 türkçe kurup magisk kurabilen var mı bootlop olmadan ?

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Hocam 9.3.3 türkçe kurup magisk kurabilen var mı bootlop olmadan ?
Problemin Parmak izi, yüz şekli ve şifre ayarlanmış olan türkçe rom'larda çıktığını sanıyoruz. Magisk ile ilgisi yok diye konuşuldu en son. Sorun magisk ile ilgili olsa magisk uninstaller ile twrp'den kalıdırınca cihazın açılması lazım. Ben bu yolu denedim. envayi çeşit uninstaller ile masgiski kaldırdım. magiskin eski versiyonlarını da denedim fakat bootlop'dan çıkamadım.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Problemin Parmak izi, yüz şekli ve şifre ayarlanmış olan türkçe rom'larda çıktığını sanıyoruz. Magisk ile ilgisi yok diye konuşuldu en son. Sorun magisk ile ilgili olsa magisk uninstaller ile twrp'den kalıdırınca cihazın açılması lazım. Ben bu yolu denedim. envayi çeşit uninstaller ile masgiski kaldırdım. magiskin eski versiyonlarını da denedim fakat bootlop'dan çıkamadım.
Bu sürümde de aynı sorun devam ediyor mu bu durumda. Kilit koymazsak magiski sorunsuz kurabiliyor muyuz?

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Bu sürümde de aynı sorun devam ediyor mu bu durumda. Kilit koymazsak magiski sorunsuz kurabiliyor muyuz?

Cesaret edip deneyemedim ama az önce tüm şifreleri kilidi vs sildim. Belki birazdan Telefon dilini Türkçe yapıp kapatıp açarsam size cevap verebileceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, Magisk yüklü, cihaz dili Türkçe, versiyon eu beta 9.9.3 herhangi bir şifre olmadan yüklü olarak maalesef bootlop'a düştü.. Bu durumda az önce yazdığımı çürütmüş oldum :(

Son düzenleme:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Cesaret edip deneyemedim ama az önce tüm şifreleri kilidi vs sildim. Belki birazdan Telefon dilini Türkçe yapıp kapatıp açarsam size cevap verebileceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, Magisk yüklü, cihaz dili Türkçe, versiyon eu beta 9.9.3 herhangi bir şifre olmadan yüklü olarak maalesef bootlop'a düştü.. Bu durumda az önce yazdığımı çürütmüş oldum :(
Miuipro ya devam hocam bu durumda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt