Merhaba arkadaslar, uzunca denemelerden sonra Q kurabildim. Mi-Globe 9.8.22 eu rom. Yerel yedegi kullanarak flasha aldim verilerimi bana gore en iyi yedeklemeyi ora yapiyor (sahsi fikrim). Romu flashladiktan sonra kurulumu ingilizce yaptim, daha sonra yedeklerimi flashtan cihaza kopyalayarak restore ettim. Kullanici adi sifreye gerek duymadan hemen hemen tum uygulamalarim acildi. Calismayan ve yeniden yuklenmesi gereken face, face messenger, twitter, hepsiburada, aliexpress. Diger bende yüklü sosyal uygulamalar ve digerleri (e devlet, gittig...insta, WhatsApp, telegram, gmail, outlook, bulut vs...) sorunsuz acildi ve sifresiz girildi. Magiskide kurdum herhangi bir sorun olmadi. Ben sistemi su sekilde kandiriyorum, telefonu kapatirken dili ingilizceye aliyorum kapatiyorum actiktan sonra da tekrar Türkceye aliyorum sorun olmuyor. Yani idareten bu romlarda ya da twrp de yasanan Türkce sorunu giderilene kadar dil uzerinde boyle gecis yapacagim benim icin sorun yok. Bu arada parmak izi, desen, yuz kilidi hepsini aktif hale getirdim onlarda da en ufak bir sorun yok. Yeni kurdugum icin cok deneyimlemedim sorusu olan olursa isteyene ozelden bildigim kadari ile cevaplarim. Burada post artisi olmaz diyorsa yetkililer yorum altida cevaplayabilirim Ekran goruntulerini ek'e koyuyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi