Demek ki,Mi 6 icin rollback sorunu olmadan donus yaptim bilgi ihtiyaci olana duyurulur.
Bu arada miui 10 dan 9 a donunce afalladim. Meger miui 9 ne kadar stabilmis onu anladim. Miui 10 stabil cikana kadar donmeyecegim
nasıl yapdın anlatırmısın bende dönmek istiyorumMi 6 icin rollback sorunu olmadan donus yaptim bilgi ihtiyaci olana duyurulur.
Bu arada miui 10 dan 9 a donunce afalladim. Meger miui 9 ne kadar stabilmis onu anladim. Miui 10 stabil cikana kadar donmeyecegim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anlatmani bekliyordukMi 6 icin rollback sorunu olmadan donus yaptim bilgi ihtiyaci olana duyurulur.
Kusura bakma sen sorar sormaz hemen anlatmam lazimdi. Forumda yeterince anlatilmamis. Twrp, miflash, bl acma diye aratirsan yeterli bilgiye ulasirsin.anlatmani bekliyorduk
Kusura bakma sen sorar sormaz hemen anlatmam lazimdi. Forumda yeterince anlatilmamis. Twrp, miflash, bl acma diye aratirsan yeterli bilgiye ulasirsin.
Ayrica dikkat ettiysen mi 6 icin dondum dedim, rollback olan cihazda donmeye kalkarsan cihazi cop edersin
Hocam artık anti-rollback var sürüm düşürülmüyor, yaparsanız telefon brick olabilirBl aciksa twrp yukle istedigin miui9 versiyonunu indir twrp full wipe yap data wipe da yap cihaza pcden miui9 u indir. Twrp installdan yukle. Biraz ozet oldu ama umarim anlarsin
Mi6 da antirollback yok ayda bir miui10 dan 9 a geri donuyorum. Olsa benim mi6 brick olurdu. Tabi bu soyledigim mi6 icinHocam artık anti-rollback var sürüm düşürülmüyor, yaparsanız telefon brick olabilir