- Adım
- Mert
- Cihazım
- RedmiNote 9 Pro
- Konular
- 1
Merhabalar, arkadaşlar REdmi note 9 pro telefonum geçen günlerde kendi kendine titreşime girmeye başladı çözüm için yeniden başlatmam gerekti ve bu olay başıma yaklaşık 3 kez geldi her yeniden açışımda telefon daha zor açılır hale geldi ve şimdi hiç açılmıyor. MIUI yazında kaldı. Herhangi bir root vs işlem yapmadım ve sıfır alındı. Wipe data yapmak istemiyorum nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum çok ver var içerisinde. ( ki bunun da garanti olduğu şüpheli)
Yeniden başlatma ekranına gelebiliyor Usb nin bağlandığını algılamasına rağmen pc ye bağlanmıyor. Fastboot ekranı da açılıyor. Yazılım ile alakalı olan bir durum olmasına rağmen servise götürdüğümde cihazınızda yamukluk var ekran değiştirilmesi gerekiyor diyorlar işlem yapmayı reddettiler. Absürt bir yamukluk da yok yaptıracak param da yok zaten Yardımcı olun lütfen çok zor durumda kaldım..
Yeniden başlatma ekranına gelebiliyor Usb nin bağlandığını algılamasına rağmen pc ye bağlanmıyor. Fastboot ekranı da açılıyor. Yazılım ile alakalı olan bir durum olmasına rağmen servise götürdüğümde cihazınızda yamukluk var ekran değiştirilmesi gerekiyor diyorlar işlem yapmayı reddettiler. Absürt bir yamukluk da yok yaptıracak param da yok zaten Yardımcı olun lütfen çok zor durumda kaldım..