AyarlarPardon bölgeyi nereden degiştiriyoruz.Teşekkürler...
Beta kullanıyorsunuzBen uzun zamandır boyle kullanıyorum. Problem yok.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
Aynen Türkiye seçili olunca Font diye bişey yazmıyor. Hindistan seçince Font müzik vs herşey o ülkeye özgü şeyler çıkıyorEvet ama betada da font yoktu. Hindistan yaptıktan sonra kalıcı oldu.
Evet ama betada da font yoktu. Hindistan yaptıktan sonra kalıcı oldu.
Aynen Türkiye seçili olunca Font diye bişey yazmıyor. Hindistan seçince Font müzik vs herşey o ülkeye özgü şeyler çıkıyor
Normal Temalar kısmına giriyorsun sonra ice aktar kısmından indirdiğin yazı fontunu seçiyorsun. Fonts kısmında görünüyorHocam, saat probleminden dolayı bölgeyi rusya yaptım ve font kısmı duruyor.
bende önce hindistan yaptım birkaç uygulama yükledi, sonrasında bölgeyi rusya yapınca temalarda font kalıcı oluyor.
Diğer yöntemde yani yüklenen apk ile yapıldığında telefonu kapatıp açınca font varsayılana dönüyor, bu yöntem en temizi fakat dışardan bir font ekleme yok sanırım yada ben bulamadım.