cantara' Alıntı:
Zizifos' Alıntı:
@hiddenking hocam yazmayı unutmuşum mi4 değil redmi 1s benim cihaz
@cantara hocam hayırlı olsun hediyeleriniz.
Sağolun hocam da bunlar aslinda benim değil... MIUI 6. Doğum gününde benim ufakligin çektiği video için ona göndermişler
Zaten elimde durmadı desem yeridir. Hemen aldı elimden, simdi hala oynuyor. Galiba bana gelen sadece Wi-Fi portable onun da ne ise yaradığını bilmiyorum
Gerçekten o küçük USB ne ise yarar bilen varsa bir zahmet bana da anlatabilir mi?
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın daha doğrusu yeğenimiz kullansın hocam.
Geçen happy hours'ta 2.99$'a kaçırdım, yoksa herşeyini çözerdim.
Tahmin ettiğim kadarıyla 2 farklı durum var.
1.si, kablosuz özelliği olmayan cihazlara kablosuz özelliği kazandırması. Yani Wifi olmayan bir masaüstü yada yenilerde olmaması mümkün değil ama eski bir Notebook varsa ona takarak kablosuz ağa bağlanabilmenize yarıyor.
2'si ise isminde Router kelimesi de geçtiği için bu daha büyük bir ihtimal, kablo ile bağlı olduğunuz Network ağına kablosuz olarak başka bir cihazdan bağlanabilmenize yarıyor. Yani kablolu olarak bağlandığınız masaüstü yada notebook üzerinden telefonunuzu kablosuz olarak bağlayarak internete girebilirsiniz. Telefon yerine bu bir Notebook olup ağdaki bir yazıcıya yazı yollayabilir, ortak alanlara ve dosyalara ulaşabilir, internete girebilir v.b şeyler yapabilirsiniz.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk