Birtene madalyada banaa![]()
![]()
Hocam Galatasaray madalyasını göremedim ben nereden alabiliriz..şuanki bulunduğunuz konu ürün madalyası konusu ürün fotoğrafını paylaşırsanız madalyanız verilir. ve diğer madalyalar içinde aşağıdaki gibi
yorum madalyası
Madalya - MIUI Sever Madalyası Kazanın
Arkadaşlar uzun süredir forumda madalya dağıtmak için gerekli düzenlemeleri yapıyorum ve artık madalya etkinliğinin başlama zamanı geldi diye düşünüyorum. Forumumuz yaşadığı son olaylardan sonra MIUI Sever olarak forum sayfamızı desteklediğiniz ve bu kısa süre içinde göstermiş olduğunuz sabır...forum.miuiturkiye.net
destek madalyası
Madalya - Yorum Yap, Destek Ol, Madalya Kazan
Her geçen büyüyen MIUI Türkiye, yeni bir platformda daha yerini alıyor ve sizlerinde desteğine biraz ihtiyacı var. Akakçe platformunda bizler hakkında güzel yorumlarınızı yazarak bizlere destek olabilirsiniz. Destek olmak isteyen herkes aşağıdaki linkten bir yorum bıraktıktan sonra konuya...forum.miuiturkiye.net
diğer madalyalar için
Forum Madalyaları
Bu forumda şimdiye kadar verilmiş ve verilmeye devam eden madalyalara ulaşabilirsiniz.forum.miuiturkiye.net
Hocam Galatasaray madalyasını göremedim ben nereden alabiliriz..![]()
Teşekkürler.. gitti güzelim madalyakonu yorumlara kapalı
Sohbet - [GS madalyası] Süper LİG Şampiyonu 21.Kez GalataSaray
Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum. Her zaman olduğu gibi bir sezon daha sıradan geçti. Tüm Galatasaray Camiasını tebrik ederim. Konuya cevap yazan herkese de GS Madalyası vereceğim. Admin kıyağı :Dforum.miuiturkiye.net
Teşekkürler.. gitti güzelim madalya![]()
O biraz zor görünüyor hocam ama bu bizi telafi eder sanırım..22 yi bekleyin hocam![]()