- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.334
Hocam ben yerel sitelerin çoğunun yurt dışı kargosu göndermeyeceğini tahmin ediyorum. Ben alıp kargolasam size 20 TL kargo isterler diye tahmin ediyorum.Malasef Türkiye ye hiç gelmedim.Ama HepsiBurada-nın adını duymuşluğum var. Neden yurtdışına kargo göndermiyorlar ki?
Hocam düşündüyünüz için teşekkürler. Allah razı olsun. Gerekirse haber ederim. Ama henüz gerekli diyil. Zaten Xiaomi-nin ürününü sipariş etmiştim 1-2 güne elimde olur, yoksa bunu alirdim tabii ki.Hocam ben yerel sitelerin çoğunun yurt dışı kargosu göndermeyeceğini tahmin ediyorum. Ben alıp kargolasam size 20 TL kargo isterler diye tahmin ediyorum.
Hangi ürünü aldın hocam?Hocam düşündüyünüz için teşekkürler. Allah razı olsun. Gerekirse haber ederim. Ama henüz gerekli diyil. Zaten Xiaomi-nin ürününü sipariş etmiştim 1-2 güne elimde olur, yoksa bunu alirdim tabii ki.
Hocam daha önce bahsetdiyim Mi Rabbit 16 USB Flash Drive.Hangi ürünü aldın hocam?
Bu ürünü nedense sevemedim. Daha sade tabiri caizse kompakt yapıya sahip olsaydı iyi bir üründü. Tabi zevkler tartışılmaz.Hocam daha önce bahsetdiyim Mi Rabbit 16 USB Flash Drive.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Doğrusu sizin söylediyiniz üründden daha pahalı, ama ne yapalım. Bizde bi Xiaomi hastasıyız...
Açıkcası bende dış görünüşünü pek beyenmedim. Ama ne yapalım Xiaominin bundan başka böyle bi ürünü yok ki.Bu ürünü nedense sevemedim. Daha sade tabiri caizse kompakt yapıya sahip olsaydı iyi bir üründü. Tabi zevkler tartışılmaz.Mesela Xiaominin bi tane 8GB USB'si var. Ama USB2.0 olması bitiriyor ürünü.
![]()