Evet bende öyle yapmayıİnşallah Hocam Ama Çin modeli olan Cihaz Alırım Orası kesin
MIUIendenozya romda arama ve mesaj uygulaması miui mu hocam yoksa google
Yorumlarını bekliyoruz hocamredmi note 10 pro için abhix rom da mevcut kimse denemedi galiba abhix romu 21.8.25 sürümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan vn yi yükledim arkadaşın dediği gibi kasılmalar var daha ayarlarları yaparken başladı kasılmalar takılmalar abhix romu yüklücem
Hiç vn port romlara bulaşmayın hocam 3 tane farklı vn rom denedim hepsinde sıkıntılar vardı hiç stabil değiller ümitlenmeyin pek hatta hiçYorumlarını bekliyoruz hocam
Teşekkürler hocam. Endonezya rom devam öyleyseHiç vn port romlara bulaşmayın hocam 3 tane farklı vn rom denedim hepsinde sıkıntılar vardı hiç stabil değiller ümitlenmeyin pek hatta hiç
Evet bende de Endonezya+ epsilon Kernel var en iyisi bu sanırım şimdilik tatmin edici yapacak birşey yokTeşekkürler hocam. Endonezya rom devam öyleyse
Epsilon kernelin stok kernele göre artısı çok mu?Evet bende de Endonezya+ epsilon Kernel var en iyisi bu sanırım şimdilik tatmin edici yapacak birşey yok
Valla ikiside aynı ama Deep sleep özelliği için birde Ekran kapalıyken indirme işlemlerim devam ettiği için kullanıyorum. Yüksek boyutlu dosyaları gece yatarken basıyorum sabaha iniyor ama stock kernelde işlem duruyordu.Epsilon kernelin stok kernele göre artısı çok mu?