- Adım
- Göktuğ
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 14
Cihazınızın sürümü kaç benim 9.2
.videowallpaper” klasörünü “MIUI” klasörünü görmelisiniz. Dosya yöneticinizde gizli dosyaların gösteriminin açık olması gerekir.ClassiCTR Hocam, dosyayı indirip "MIUI" klasörüne çıkarttığımda içerik '0' görünüyor. Oradaki wallpaper klasörüne de attığımda aynı şekilde. Telefon Mi 5s ve global beta yüklü. Acaba desteklemiyor olabilir mi benimki?
Aynen dediğiniz gibi pile etkisi varÇok pil harcarmı acaba güzel ama herşeyin bir bedeli var tabi
.videowallpaper” klasörünü “MIUI” klasörünü görmelisiniz. Dosya yöneticinizde gizli dosyaların gösteriminin açık olması gerekir.
Hocam gizli dosyaları göster dediğimde "MIUI" içerisinde 'videowallpaper' adında bir klasör görünmüyor. Sanırım desteklemiyor, cevabınız için teşekkür ederim
Ayarlar-Duvar kağıtları bölümünde canlı duvar kağıtları veya video duvar kağıtları olması gerek kontrol ettiniz mi?miui klasorune atiyorum fakat tema uygulamasindan girdigimde duvar kagitlarini gormuyor. gizli klasorler vs aktif cihazin miui 10 note 6 pro
evet hocam mevcut fakat ne yapsam olmadı acaba direk miui klasorune atmiyor muyuz paketi baska bir klasore mi atacagizAyarlar-Duvar kağıtları bölümünde canlı duvar kağıtları veya video duvar kağıtları olması gerek kontrol ettiniz mi?