E enesar Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım enes Cihazım galaxy s3 Yaş 32 Konum istanbul Katılım 16 Eylül 2017 Konular 4 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Kasım 2017 #1 Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skorpi21 Süper Üye Onursal Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Cihazım Xiaomi 11T Pro Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 67 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 298 Mesajlar 20.472 Çözümler 9 Tepkime puanı 60.971 Puanları 438 29 Kasım 2017 #2 enesar' Alıntı: Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Cihazın her zaman güncel olmasından yanayım ben.. Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
enesar' Alıntı: Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Cihazın her zaman güncel olmasından yanayım ben.. Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk