E enesar Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım enes Cihazım galaxy s3 Yaş 30 Konum istanbul Katılım 16 Eylül 2017 Konular 4 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Kasım 2017 #1 Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skorpi Don't Worry, Be Happy :-) Yönetici Co-Admin Premium Üye MIUI Expert MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 66 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 294 Mesajlar 19.974 Çözümler 8 Tepkime puanı 60.381 Puanları 438 29 Kasım 2017 #2 enesar' Alıntı: Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Cihazın her zaman güncel olmasından yanayım ben.. Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
enesar' Alıntı: Resmi note 4(qualcomm) cihazım yeni elime geçti. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Cihazın her zaman güncel olmasından yanayım ben.. Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk