Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Kullanıcı adınızı ve mail adresinizi yorumlara yazmayın. Mesajdan silin ben kredinizi veriyorum

erturkyunus44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Discovery
Konular
0
otayi yuklerken hata aliyorum wipe data mi yapmam gerekiyor acaba

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
otayi yuklerken hata aliyorum wipe data mi yapmam gerekiyor acaba

İndirdiğiniz 6.9.8 romu wipe yapmadan(hiçbir wipelari yapmadan) yükleyin, arkasından otayı wipe cache yaparak yükleyin.

Kullandığınız sürümde, benim romda olan bir dosyayı silip yada değiştirdiyseniz, dosyayı bulamadığı için hata verir.

erturkyunus44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Discovery
Konular
0
İndirdiğiniz 6.9.8 romu wipe yapmadan(hiçbir wipelari yapmadan) yükleyin, arkasından otayı wipe cache yaparak yükleyin.

Kullandığınız sürümde, benim romda olan bir dosyayı silip yada değiştirdiyseniz, dosyayı bulamadığı için hata verir.
boyle oldu sifirdan mi yukliycem

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-09-19-13-32-55.png
    Screenshot_2016-09-19-13-32-55.png
    92,3 KB · Görüntüleme: 22

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
boyle oldu sifirdan mi yukliycem

6.9.8 romu sıfırdan kurun, telefon açılınca ilk kurulum ayarları yapın ve sonra recoveryden ota dosyasını sadece ve sadece "wipe /cache" yaparak yükleyin. Eğer ota nasıl yüklenir bilmiyorsanız YOUTUBE de yüzlerce video var, birini izleyerek bilgi sahibi olunuz.

Ayrıca recovery olarak Philiz Touch Recovery kullanmanızı öneririm. Uzun zaman kullanıyorum ve şimdiye kadar sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

erturkyunus44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Discovery
Konular
0
6.9.8 romu sıfırdan kurun, telefon açılınca ilk kurulum ayarları yapın ve sonra recoveryden ota dosyasını sadece ve sadece "wipe /cache" yaparak yükleyin. Eğer ota nasıl yüklenir bilmiyorsanız YOUTUBE de yüzlerce video var, birini izleyerek bilgi sahibi olunuz.

Ayrıca recovery olarak Philiz Touch Recovery kullanmanızı öneririm. Uzun zaman kullanıyorum ve şimdiye kadar sorun yaşamadım.
Romu sifirdan kurdum acildi recoverye girdim (phliz yukledim) wipe cache yaptim ota dosyasini sectim. System/app/antispam.apk unexpected content statsus 7 hatasi verdi

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Romu sifirdan kurdum acildi recoverye girdim (phliz yukledim) wipe cache yaptim ota dosyasini sectim. System/app/antispam.apk unexpected content statsus 7 hatasi verdi
bu hatanın türkçesi ; sistem uygulamasındaki ''antispam.apk'' bu bir sistem dosyasıdır. bunu görmediği için güncellemeyi yükleyememektesiniz. Lütfen bütün wipe'leri yaparak sıfırdan rom'u kurun. açın azcık oyalanın telefonunuzu kapatın recovery mod'da wipe cache yaparak tekrar flaşlayın eğer olmuyorsa philipz recovery değil de cwm kullanmanızı tavsiye ederim. eğer olmuyorsa stock rom kurup root atıp yeniden rom atıp öyle güncellemeyi yapmanızı öneririm

KOLAY GELSİN clap~~

erturkyunus44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Discovery
Konular
0
bu hatanın türkçesi ; sistem uygulamasındaki ''antispam.apk'' bu bir sistem dosyasıdır. bunu görmediği için güncellemeyi yükleyememektesiniz. Lütfen bütün wipe'leri yaparak sıfırdan rom'u kurun. açın azcık oyalanın telefonunuzu kapatın recovery mod'da wipe cache yaparak tekrar flaşlayın eğer olmuyorsa philipz recovery değil de cwm kullanmanızı tavsiye ederim. eğer olmuyorsa stock rom kurup root atıp yeniden rom atıp öyle güncellemeyi yapmanızı öneririm

KOLAY GELSİN clap~~

Üzdün

Üst Alt