Rom [MIUI v8 - 6.12.8 ] Global Developer Rom Güncellemesi

rotan20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rotan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Olsaydı listede yer alırdı.

Redmi 2 Prime Telefonumdan, TapaTalk Aracılığıyla Gönderildi.
hocam Benim de tam anlamadigim bu aslinda, 8.12.8 duyurusu icin ana sayfa da mi5s yok direk link yok ama indirme icin androidfilehost linkinde

var mesela.
neden diger modeller gibi direk link verilmemis. aciklama kisminda da mi5s icin ayrica bir not da dusulmemis..
zaten by miui ye gecince insan hangi ROM u indirecegini sasiriyor jiayu da ve özellikle landvo da ki ROM kitligini alismisken

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Kusura bakmayın başlığın sonunda '' '' yazıyormuş farketmemişim. Peki global 7.0 rom'u ota'dan gelecek mi yoksa flashlamak mı gerekcek her şekilde ona göre şimdi uğraşayım yada bekleyeyim.
Otodan gelecek. Şuanda ben aldım ve test ediyoruz. Tam Türkçe olarak kullanıyoruz :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
hocam Benim de tam anlamadigim bu aslinda, 8.12.8 duyurusu icin ana sayfa da mi5s yok direk link yok ama indirme icin androidfilehost linkinde

var mesela.
neden diger modeller gibi direk link verilmemis. aciklama kisminda da mi5s icin ayrica bir not da dusulmemis..
zaten by miui ye gecince insan hangi ROM u indirecegini sasiriyor jiayu da ve özellikle landvo da ki ROM kitligini alismisken

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

Hocam Bu Konudaki Linkler Resmi Romlar. androidfilehost sitesindeki linkler Xiaomi.eu Multi Romdur. 2 Rom Arasında Çok Fark. Multi Rom Hafifletilmiş ve Çinçe Olan Herşey Silinmiştir. Gereksiz Uygulamalar Kaldırılmıştır.
Resmi Rom Yayınlandığı Zaman Fastboot Rom Yükleyip, Telefondaki Updater Uygulaması İle Güncellemeleri İndirebilirsiniz.

S.S.S. BÖlümünde Bunların Açıklaması Mevcuttur, Biraz Göz Gezdirin İsterseniz ;)

rotan20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rotan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Hocam Bu Konudaki Linkler Resmi Romlar. androidfilehost sitesindeki linkler Xiaomi.eu Multi Romdur. 2 Rom Arasında Çok Fark. Multi Rom Hafifletilmiş ve Çinçe Olan Herşey Silinmiştir. Gereksiz Uygulamalar Kaldırılmıştır.
Resmi Rom Yayınlandığı Zaman Fastboot Rom Yükleyip, Telefondaki Updater Uygulaması İle Güncellemeleri İndirebilirsiniz.

S.S.S. BÖlümünde Bunların Açıklaması Mevcuttur, Biraz Göz Gezdirin İsterseniz ;)
ben miui official rom u demiyorum androidfilehost daki rom u diyorum..mi5s icin ana sayfada link verilmemis ama indirme linkinde bu rom var

xiaomi.eu_multi_MI5S_6.12.8_v8-6.0.zip

bu iste bahsettiginiz miui multi rom degil mi?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Son düzenleme:

rotan20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rotan
Cihazım
mi5s
Konular
0
xiaomi.eu_multi_MI5S_6.12.8_v8-6.0.zip romdan mi bahsediyorsunuz yani? android 7? ota haline gelmesini beklemek hem daha guvenli update secenegi olur hem de biraz daha rafine edilmis olur varsa bug lar falan

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Üst Alt