En Miui dan indirdim aynı ota üzerinden yükleme yapıyorum fakat her seferinde siliniyor bunu dört kere yaptım hep aynı hatayı verdi
Hocam bunu telefon üzerinden yapıyorum dediğim gibi pek anlamıyorum root flash işlerinden açık bir şekilde yazarsanız![]()
merhaba arkadaşlar ben mi note 2 aldım 6.12.8 sürümü var ve telefon imei atılmış. Şimdi ben bu telefona devoloper rom ve ya xiaomi.eu dan uygun 6.12.29 rom yüklesem imei de sorun olur mu imei silinir mi. Çünkü 6.12.8 sürümde çok hata var vidget sayfası ve ana ekran sayfa yöneti falan açılmıyor.Yardımlarınız için teşekkürler.
bende o hatalar yüzünden rom değiştirmek zorunda kaldım tabi türkçe tamemen gidiyor ama telefon daha stabil oldu ingilizce kullanırım sorun olmaz dersen geç bence.imei de her hangi bir sorun olmadı bende.merhaba arkadaşlar ben mi note 2 aldım 6.12.8 sürümü var ve telefon imei atılmış. Şimdi ben bu telefona devoloper rom ve ya xiaomi.eu dan uygun 6.12.29 rom yüklesem imei de sorun olur mu imei silinir mi. Çünkü 6.12.8 sürümde çok hata var vidget sayfası ve ana ekran sayfa yöneti falan açılmıyor.Yardımlarınız için teşekkürler.
teşekkür ederim. bide son bi şey sormak istiyorum mi-globe.com dan telefona uygun dosyayı indirip telefonun güncelleme bölümünden güncelleme paketi seç ten mi yükleme yapacağımsilinmez