Rom [MIUI v8 - 6.12.15 ] Global Developer Rom Güncellemesi

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
Xiaomi.eu Rom da mi note 2 yi göremedim red mi note 2 var mi note 2 linki kopyalarmisiniz 6.12.8 de tr yok ingilizce zor oluyor

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Xiaomi.eu Rom da mi note 2 yi göremedim red mi note 2 var mi note 2 linki kopyalarmisiniz 6.12.8 de tr yok ingilizce zor oluyor

Twrp Flaşlayıp, Sonra Bu Romu Yüklemeniz Gerekiyor.

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
cok tesk. 5 gündür mi note 2 kullaniyorum ve unlock yapamadim telf.üzerinde miui8 8.013 coklu dil destegi ve gapps ile geldi ben developer miui 6.12.8 yükledim bir sekilde coklu dil gitti. ingilizce ve cince gb 4 dil var.
Yinede Twrp Flaşlayıp, Sonra Bu Romu yüklemem mümkün olurmu size zahmet mi note 2 icin uygun TWRP adresinide kopyalarmisiniz.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
cok tesk. 5 gündür mi note 2 kullaniyorum ve unlock yapamadim telf.üzerinde miui8 8.013 coklu dil destegi ve gapps ile geldi ben developer miui 6.12.8 yükledim bir sekilde coklu dil gitti. ingilizce ve cince gb 4 dil var.
Yinede Twrp Flaşlayıp, Sonra Bu Romu yüklemem mümkün olurmu size zahmet mi note 2 icin uygun TWRP adresinide kopyalarmisiniz.

Önce BL Kİlidini açacaksınız. Sonra TWRP Yükleyeceksiniz. Sonra Xiaomi.EU Romunu Twrp ile Yükleyeceksiniz.
TWRP Recovery:

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
Hizli Cevaplariniz icin tsk.
3 gündür Unlock kilidini acmaya calisiyorum ama sorunun nerde oldugunu bir türlü cözemedim.miflash i yükledim ve unlock sitesine gittim benden sms icin tel nr istedi ikikez kendi nr yazdim ama sms gelmedi ben aninda gelecek diye bekliyordum.Daha sonra geri tusu ile geri gidip diger tel nrmi yazdim ve kod geldi o kodu girdim.Simdi telefondan da developer -permission a girip telefonu esledim.Ancak her MiFlashUnlock denememde asagidaki olaylar gerceklesiyor.
3-png.6071

sonrada

miui-jpg.5973

sorun acaba abd driver larda yoksa nerde tsk.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hizli Cevaplariniz icin tsk.
3 gündür Unlock kilidini acmaya calisiyorum ama sorunun nerde oldugunu bir türlü cözemedim.miflash i yükledim ve unlock sitesine gittim benden sms icin tel nr istedi ikikez kendi nr yazdim ama sms gelmedi ben aninda gelecek diye bekliyordum.Daha sonra geri tusu ile geri gidip diger tel nrmi yazdim ve kod geldi o kodu girdim.Simdi telefondan da developer -permission a girip telefonu esledim.Ancak her MiFlashUnlock denememde asagidaki olaylar gerceklesiyor.
3-png.6071

sonrada

miui-jpg.5973

sorun acaba abd driver larda yoksa nerde tsk.

mi unlock uyumluluk modunu Win7 Olarak ayarlayıp, yeniden deneyin

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
o ayari nerden yapmam gerekiyor mi unlock v1.1 de herhangi bir ayar yeri yok.

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
windows 10 kullaniyorum mi unlock v1.1 programi bana göre sisteme kurulmuyor direk aciliyor.denetim masasi programlar program kaldir degistir de bu program gözükmüyor.Bu yüzden herhangi bir yerinde degisiklik yapamiyorm.

Üst Alt