Yardım mıuı v7 sim karttaki numaraları içe aktaramıyorum

byslymn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
slymn
Cihazım
s3 mini
Konular
3
arkadaşlar dün gece s3 mini cihazıma mıuı v7 kurdum ve sim karttaki numaralarımı rehberde göremiyorum içe aktaramıyorum yardımcı olurmusunuz ?f

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
İki yol önereceğim hangisi kolayına gelirse artık

Sim kartını farklı bir telefona tak ve hafıza kartına sim rehberini vkart olarak aktar. Sonrada vkartı s3'e at üzerine tıkla ve yüklensin rehberin
Farklı bir rom kur sim kartını depolamaya vkart olarak aktar. sonra Miui romunu kur vkart yedeğine tıkla ve yüklensin rehberin

Oyla:

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7
Bendede içe aktarılmıyor bende tekrardan kaydettim numaraları.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şu uygulamayı dener misiniz?
Sim kart, telefon, hesaplar v.s. Her türlü rehberinizin yedeğini alabilirsiniz. Resimlerle birlikte üstelik. Gerçi sim kartta resim olmaz ama telefon ve hesaplardaki rehberlerde resim olur.

Uygulamayı oğlum yazmıştır. İnternet izni yoktur. Yani interneti kullanıp bilgilerinizi herhangi bir yere yollayamaz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sim kart, telefon, hesaplar v.s. Her türlü rehberinizin yedeğini alabilirsiniz. Resimlerle birlikte üstelik. Gerçi sim kartta resim olmaz ama telefon ve hesaplardaki rehberlerde resim olur.

Uygulamayı oğlum yazmıştır. İnternet izni yoktur. Yani interneti kullanıp bilgilerinizi herhangi bir yere yollayamaz.

Hocam aslında uygulamaya whatsapp fotoğraflarını da yükleyebilme desteği gelse bence harika olur :)

Oyla:

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7

Oğlunuzmu yazdı.Hocam baya kodcumu oğlunuz :D. Programı deniyicem başarılı çıkarsa çok teşekkür ederim.

Oyla:

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7
Oğlunuzmu yazdı.Hocam baya kodcumu oğlunuz :D. Programı deniyicem başarılı çıkarsa çok teşekkür ederim.
Yok hocam buda olmadı rehberde normalde 43 kişi var.Kendi manual eklediğim 12 kişi var backup restore yapınca olmuyor ama nedense sim contact'da 43 kişi gözüküyor,ama rehberde gözükmüyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yok hocam buda olmadı rehberde normalde 43 kişi var.Kendi manual eklediğim 12 kişi var backup restore yapınca olmuyor ama nedense sim contact'da 43 kişi gözüküyor,ama rehberde gözükmüyor.
Hocam yedek alırken sadece sim kartı seçin. Yedeği aldıktan sonra geri yükleme yaparken bu aldığınız yedeği gösterip telefon rehberini seçin. Sim'deki bu 43 kişi telefon rehberinize geçecektir.

Hayır oğlum kodcu değil. Yazılım Mühendisi. :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam aslında uygulamaya whatsapp fotoğraflarını da yükleyebilme desteği gelse bence harika olur :)
Hocam bu iş çok zor. Whatsapp kişi profil fotoğrafları Whatsapp serverlerda tutuluyor. Eğer üzerine tıkladığınız bir profil olursa ancak o zaman o resmi telefonda whatsapp klasörü altındaki Profile pictures klasöründe Telefon numarası ile saklanıyor. Sadece bu resimler yedeklenebilir. Bunun için de programa gerek yok sanırım :)

Oyla:

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Ben s4 miui kullanıyorum ben de de sim kart kişilerini görmüyordu başka telefona simi takıp simden hafıza karta yedek aldım, hafıza kartta oluşan vcd dosyasını miui cıhazıma yolladım ve hafıza kartından geri yükleme yapınca isimler geldi daha sonra mi cloud ile senkronize ettim ve şimdi her rom yenilediğimde rehber de ki kişiler ben hiç bir şey yapmadan geri yükleniyor

Oyla:
Üst Alt