Re: RE: MIUI V6 ! Xiaomi Mi3 (WCDMA) ( 4.8.29 )
doktor42' Alıntı:
Bazı şeyler sadece mantıkla değil bilmek ve araştırmakla elde edilir. Öncelikle yedekleden tüm telefonu yedekledim sonra sifirladan sifirladim fakat uygulamalarını da silinsinmi kısmını işaretlemedim ve dolayısı ile hic bir uygulama silinmedi ama tüm uygulama ayarları dahil silindi .... Sifirladiktan sonra ayni yerden o yedeği yükle dedim ve hepsi masaüstü düzeni ile birlikte geri yüklen di... Banka uygulaması bile sıfırlama sonrası hemen açtım aktivasyon istedi ama yedeği geri yükleyince sorunsuz bir şekilde açıldı....ayrıca yukarıda belirttiğim haftada düzeldi...saygılarımla...
Sorun giderildiyse sorun yok demektir.
Fabrika ayarlarına dönüş için ise bir açıklama yapmak için Android'in temeline inip uzun uzun yazmak gerekir. Resetleme senaryoları tek tek ele alıp hepsini açıklamak gerekir. Çünkü her senaryoda farklı bir durum ortaya çıkmaktadır. Yoksa böyle yanlış anlamalar devam edecektir. Sadece fabrika ayarlarına dönüş dendiği takdirde cihazda sizin yapmış olduğunuz ne var ne yoksa herşeyin silineceği anlaşılır.
Ayrıca yedekleme yapıldığı takdirde konuşulan hiçbir şeyin bir anlamı kalmıyor. Telefonun herşeyini yedekleme ve hatta bazı şartlarda bunları başka bir telefona geri dönmeniz dahi mümkündür.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk