- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Bilindiği gibi Nexus7 de tema uygulaması bulunmuyor. Ben de bu Temalara kedinin ciğere baktığı gibi bakıp duruyorum. Ancak @proton252 hocamın verdiği Link enteresan birşey yaptı. Tapatalk kullanıyorum. Verilen linke tıklayınca birlikte aç ekranı geldi ve browser'ı seçtim, Chrome açıldı. Hemen ardından tekrar birlikte aç ekranı geldi ve bir de ne göreyim! Tema ikonu var. Hemen ikona tıkladım ve tema uygulaması açıldı. Download et dedim ve tema indirildi. Ben herhalde yeni güncelleme ile tema eklendi diye düşündüm ama ana ekrana dönüp baktığımda maalesef göremedim. Ayarlara gizlenmiş olabilir diye ayarlara da baktım ama maalesef yok. Peki bu linke tıkladığımda nasıl oluyor da tema uygulaması açılıyor? Gerçi sadece Download ve sonrasında Apply olan buton çalışıyor. Geri dön okuna basınca Chrome'a dönüyor.
Aslında Apply yapıp denemek te istiyorum ama tema Çince. Geri dönüş yolu nasıl olacak bulamıyorum.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Aslında Apply yapıp denemek te istiyorum ama tema Çince. Geri dönüş yolu nasıl olacak bulamıyorum.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk