- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm, Hemen Romu Yeniden Düzenleyip, Linki Güncelliyorum 
sw33tking hocam herhangi bir mod uyguladınız mı? Daha önceki romlarınızdaki gibi.
Anlayamadım . Yani önceki romlarınızda modifiye yapıyordunuz. Bunda da var mı öyle? İlk mesajdaki görsellerdeki gibi yani.Geliştirici Sürümlerindeki Tüm Modlar Ekli. Fakat Linki Yenileyecem 1-2 Saat Sonra İndirin![]()
Anlayamadım . Yani önceki romlarınızda modifiye yapıyordunuz. Bunda da var mı öyle? İlk mesajdaki görsellerdeki gibi yani.
üstat ben sonunda redmi note 3 aldım mtk. senide beklerim.
Beni de kurtarın şu Discovery'den.Redmi 2 Prime Almıştım, Kardeşime Verdim, Bende Redmi 3 Sipariş Verdim, Gelirse Onu Kullanacağım. MTK 'dan Sıkıldım Artık. Qualcomm Daha İyi Geldi. Hem Ram Optimizasyonu Bakımından Hemde Performans Yönünden![]()
Redmi 3 de 616 var değil mi hocam, benim aklım redmi note 3 pro da, snap 650 var onda da.Redmi 2 Prime Almıştım, Kardeşime Verdim, Bende Redmi 3 Sipariş Verdim, Gelirse Onu Kullanacağım. MTK 'dan Sıkıldım Artık. Qualcomm Daha İyi Geldi. Hem Ram Optimizasyonu Bakımından Hemde Performans Yönünden![]()
. Fena telaşlandım, yedeği kurdum güncelleme istedi derken trafik açıldı da inip koşa koşa bölgesel trene yetiştim, uygulamaya da gerek kalmadı