Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
herkese merhaba
olası bir yedekleme işleminden sonra açılışta boot ekranında kalması çok acıklı, ve kötü :)
usb hata ayıklaması modu yedekleme işleminde kapalıysa hapı yuttunuz demek oluyor
sil baştan herşeyinizi yeniden kurmanız gerekli, romda bu soruna bir geliştirme
yapılabirse gerçekten şu ana kadar kullandığım en güzel rom olacak

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
herkese merhaba
olası bir yedekleme işleminden sonra açılışta boot ekranında kalması çok acıklı, ve kötü :)
usb hata ayıklaması modu yedekleme işleminde kapalıysa hapı yuttunuz demek oluyor

Yedekleme İşleminde Değil Hocam. Araçlar Uygulamasında "KONTROL ET" i çalıştırırsanız USB Hata Ayıklamayı Kapatıyor. Onuda Güvenlik Riski Olarak Gördüğü İçin.
Yanlış Bilgilendirme Olmasın.
Yedekleme Yaptıktan Sonra Cihaz Boot Ekranında Kalmaz.

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
herkese merhaba
"Kontrol et" dedikten sonra telefonu kapatmadan "geliştirici seçenekleri" içinde "usb hata ayıklama" aktif hale getirilmeli. sw33tking'in de dediği gibi, sistem usb hata ayıklamayı güvenlik açığı olarak görüyor ve kapatıyor. Bu yüzden kontrol et özelliğini kullanmamalı ya da kullandıktan sonra optimize et seçeneklerinde bu işlemi yok saymalısınız.

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Bilgisayara bağlantı yaptığımda telefonun içindeki dosyaları göremiyorum. Mass Storage, media vs modları gibi bir şey de bulamadım. Bilgisayardan telefonun içindeki dosyalara nasıl erişebiliriz?

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
Bilgisayara bağlantı yaptığımda telefonun içindeki dosyaları göremiyorum. Mass Storage, media vs modları gibi bir şey de bulamadım. Bilgisayardan telefonun içindeki dosyalara nasıl erişebiliriz?
usb bağlantı modlarıyla ilgili ayarlar yok. google play marketten quickshortcutmaker uygulamasını indirirsen usb bağlantı ayarlarıyla ilgili kısayol oluşturup, bağlantı seçenekleri ayarlar kısmına ulaşabilirsin..

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
usb bağlantı modlarıyla ilgili ayarlar yok. google play marketten quickshortcutmaker uygulamasını indirirsen usb bağlantı ayarlarıyla ilgili kısayol oluşturup, bağlantı seçenekleri ayarlar kısmına ulaşabilirsin..
Dediğiniz ekrandan MTP ve PTP modunda bağlantı yapabiliyorum ancak mass storage bağlantı yapamadım. Bu romda mass storage bağlantı yapabilen var mı? Windows sürümü ile ilgili bir driver sıkıntısı yoktur sanırım.

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
Dediğiniz ekrandan MTP ve PTP modunda bağlantı yapabiliyorum ancak mass storage bağlantı yapamadım. Bu romda mass storage bağlantı yapabilen var mı? Windows sürümü ile ilgili bir driver sıkıntısı yoktur sanırım.
herhangi bir driver sıkıntısı yok..mtp modunda bilgisayar ile sorunsuz bağlantı kurması lazım..

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Miui lerde Mass Storage Olarak Değil, Media Olarak Bağlanır (MTP) Önceden Vardı Ama Sonradan Kaldırdılar.
ftp kullanmak daha rahat olacak bu durumda. Mass storage performanslı da oluyordu ama sanırım güvenlikle ilgili bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt