blkgl pid=10300 dateline=1412250931' Alıntı:
chatin_62 pid=10284 dateline=1412223607' Alıntı:
Bu bir uygulama değil bir servis olduğundan menülerden göremezsiniz. Sistem uygulama yada servislerinin Apk dosyası, system klasöründeki, app yada priv-app klasörü içinde olur.
Edit: Bu klasörde gezinirken dikkatli olmanız gerektiğini ve bilmediğiniz bir işlemi yapmamanız gerektiğini yazmaya gerek duymadım. Yapacağınız bir hata telefonu açılmaz hale getirebilir. Yeniden rom yüklemek zorunda kalırsınız.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
internal storagede system klasörünü bulamadım. tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatır mısın. açıkçası bu işlerle ilgili pek bilgim yok. miui nin sitesinden one s için olan rom u indirdim ve kurdum. rom un olduğu sitede nasıl yükleneceğine dair yardım bölümü vardı. oradaki adımları takip ettim. başka bilgim yok. bu servisi nasıl kaldıracağımı adım adım anlatır mısın.
Bu klasör internal storage'in de içinde bulunduğu, \ şeklinde de ifade edilen Root yani kök dizin altında bulunur. Root yetkisi ile buradaki Root farklı şeylerdir karıştırmamak gerekir. \ dizine girebilmek için özel yetenekli dosya yöneticileri gerekir. Favorim Root Explorer uygulamasıdır. Ancak ücretli olduğundan yine Play marketten indirebileceğiniz ES File Explorer uygulamasını da tavsiye ederim. Bunu yükleyip açtığınızda aşağıdaki resimdeki gibi önce \ sonra System ve son olarak ta Priv-app klasörlerine göreceksiniz. En sondaki Yellowpage.apk dosyası üzerine uzun basıp sil dediğimizde dosya silinir. Ben herhangi bir sıkıntıda elinizin altında olması için, silme yerine internal storage 'te bir yere taşıyıp yine üzerine uzun basarak erişebileceğiniz rename menüsünden apk olan soyadını mesela kpa şeklinde değiştirmeniz taraftarıyım. Böylece bir sıkıntı olursa geri dönmeniz çok kolay olur. İşlem adımları şu şekilde. Aslında video çekmek te mümkün ancak ne zaman böyle basit şeyler için video çeksem, birkaç mesaj sonra arkasından hep hakaret geliyor.
Bu yüzden şimdilik resimleri inceleyin olmazsa video da çekerim.
Burada da delete ve rename menüleri görebilirsiniz.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk