Hocam Avrupa sürümü akşam yükledim bence geçmeye değmez bu sürümde kalınBende sonunda güncelledim telefonu. 10.0.3 global kullanıyordum uzun süredir. Cihazda evet lag problemi var,akıcılık konusunda bazı yerlerinde hissettiriyor kendini..Fakat pil tüketim kısmında farkedilir bir iyileştirme var,bekleme ve ekran açık kullanımda daha az tüketiyor kesinlikle.. Uygulama açılış hızı aynı sayılır. Arayüz olarak ufak dokunuşları var,tabi MIUI 10 dan geçtiğim için ben daha çok şey farkettim..Avrupa sürüme geçmelimiyim daha mı akıcı ve sorunsuz hiç bir fikrim yok,sizde bu konuda yorum yapabilirseniz çok sevinirim
11.0.7 sürümünden bahsediyorsunuz sanırım,bende onu düşünmüştüm. Bazı forumlarda EU rom daha stabil akıcı diyorlar hep. Galiba kullanım ile alakalı bilemiyorum,ben malum karantinadan dolayı sürekli kullanıyorum, MIUI 10 da kullanırken ekran sürem ortalama 6 saat civarı veriyordu,arayüzde bazı atlamalar hafif takılmalar,bildirimlerin bazen gelmemesi gibi sorunlar vardı.Hocam Avrupa sürümü akşam yükledim bence geçmeye değmez bu sürümde kalın
Hocam ben global Avrupa rom olan ve yeni güncelleme almış olan EEA 11.0.8 sürümden bahsediyorum EU rom custom rom dur farklı dır11.0.7 sürümünden bahsediyorsunuz sanırım,bende onu düşünmüştüm. Bazı forumlarda EU rom daha stabil akıcı diyorlar hep. Galiba kullanım ile alakalı bilemiyorum,ben malum karantinadan dolayı sürekli kullanıyorum, MIUI 10 da kullanırken ekran sürem ortalama 6 saat civarı veriyordu,arayüzde bazı atlamalar hafif takılmalar,bildirimlerin bazen gelmemesi gibi sorunlar vardı.