Bu arada kulakkığın birisinden ses gelmiyor. Bilgisi olan var mı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam öncelikle şarj girişindeki 2 nokta olayından ne kastettiğinizi anlamadım. 170 sayfalık kılavuz dediğiniz global versiyonda yaklaşık 11 tane dil için yazılmış kullanma kılavuzudur. Çin versiyonunda sadece Çince olduğu için küçük bir kılavuz var. Kutunun arkasındaki yazılar bana normal gözüktü. Şarj noktasındaki parlaklığa gelirsek daha mavi jelatini açmamışsınız bile. Açtıktan sonra fotoğraf gönderin ona göre bakalım. Kutunun kapağının dandikliğiyle ilgili bir yorumda bulunamayacağım çünkü bu size kalmış bir şeyArkadaşlar öncelikle herkese yanıtlarından dolayı çok teşekkür ederim fakat şu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ürün orjinal ise Orjinal Sahte farkı konusunda ki bu eksiklikler neden var?
Eskiler : Kutunun Arakasında ki yazı silik değil baya baya baskılı, içinden 170 sayfalık bir kılavuz çıkmadı, Kutunun arkasında ki yazılar aşırı net, Kulaklığın şarj noktalarında yansıma yok gibi duruyor, kutunun kapağı dandik geldi biraz, sarj girişinde ki o 2 nokta olayı yok.
Kulak silikonunu cikardiginiz zaman altinda bir seri numarasi yazar. Yazmiyorsa urun sahtedir.Arkadaşlar öncelikle herkese yanıtlarından dolayı çok teşekkür ederim fakat şu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ürün orjinal ise Orjinal Sahte farkı konusunda ki bu eksiklikler neden var?
Eskiler : Kutunun Arakasında ki yazı silik değil baya baya baskılı, içinden 170 sayfalık bir kılavuz çıkmadı, Kutunun arkasında ki yazılar aşırı net, Kulaklığın şarj noktalarında yansıma yok gibi duruyor, kutunun kapağı dandik geldi biraz, sarj girişinde ki o 2 nokta olayı yok.
Hocam ben ondan önce yazmıştım. Kulaklıkları resetleme işlemine başlamadan önce 5 saniye basılı tutup kapatmanız gerek.Çok teşekkürler tekrardan herkese gerekli tüm bilgileri sağladım sayenizde.
Şimdi kulaklıkları bağlamaya çalışıyorum da, arkadaşın yorumlara attığı eşleştirme videosunu da izledim basılı tutuyorum 2'sine aynı anda 15-20 saniye fakat hiç ışık gelmiyor, geldiği zaman 2si de beyaz şekilde yanıp sönüyor sürekli.