Çözüldü MIUI Türkiye'den Aldım Kulaklık Sahte mi Gerçek mi?

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Bu arada kulakkığın birisinden ses gelmiyor. Bilgisi olan var mı acaba
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşağıda yer alan videoyu izleyebilirsiniz hocam. Hayırlı olsun :)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Ürün orjinal güle güle kullanın

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Arkadaşlar öncelikle herkese yanıtlarından dolayı çok teşekkür ederim fakat şu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ürün orjinal ise Orjinal Sahte farkı konusunda ki bu eksiklikler neden var?

Eskiler : Kutunun Arakasında ki yazı silik değil baya baya baskılı, içinden 170 sayfalık bir kılavuz çıkmadı, Kutunun arkasında ki yazılar aşırı net, Kulaklığın şarj noktalarında yansıma yok gibi duruyor, kutunun kapağı dandik geldi biraz, sarj girişinde ki o 2 nokta olayı yok.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar öncelikle herkese yanıtlarından dolayı çok teşekkür ederim fakat şu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ürün orjinal ise Orjinal Sahte farkı konusunda ki bu eksiklikler neden var?

Eskiler : Kutunun Arakasında ki yazı silik değil baya baya baskılı, içinden 170 sayfalık bir kılavuz çıkmadı, Kutunun arkasında ki yazılar aşırı net, Kulaklığın şarj noktalarında yansıma yok gibi duruyor, kutunun kapağı dandik geldi biraz, sarj girişinde ki o 2 nokta olayı yok.
Hocam öncelikle şarj girişindeki 2 nokta olayından ne kastettiğinizi anlamadım. 170 sayfalık kılavuz dediğiniz global versiyonda yaklaşık 11 tane dil için yazılmış kullanma kılavuzudur. Çin versiyonunda sadece Çince olduğu için küçük bir kılavuz var. Kutunun arkasındaki yazılar bana normal gözüktü. Şarj noktasındaki parlaklığa gelirsek daha mavi jelatini açmamışsınız bile. Açtıktan sonra fotoğraf gönderin ona göre bakalım. Kutunun kapağının dandikliğiyle ilgili bir yorumda bulunamayacağım çünkü bu size kalmış bir şey :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162

Kulak silikonunu cikardiginiz zaman altinda bir seri numarasi yazar. Yazmiyorsa urun sahtedir.
MiuiTurkiye sitesinden alinan urunlerin sahte olma ihtimali yok. Gule gule kullanin.

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Çok teşekkürler tekrardan herkese gerekli tüm bilgileri sağladım sayenizde.
Şimdi kulaklıkları bağlamaya çalışıyorum da, arkadaşın yorumlara attığı eşleştirme videosunu da izledim basılı tutuyorum 2'sine aynı anda 15-20 saniye fakat hiç ışık gelmiyor, geldiği zaman 2si de beyaz şekilde yanıp sönüyor sürekli.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Çok teşekkürler tekrardan herkese gerekli tüm bilgileri sağladım sayenizde.
Şimdi kulaklıkları bağlamaya çalışıyorum da, arkadaşın yorumlara attığı eşleştirme videosunu da izledim basılı tutuyorum 2'sine aynı anda 15-20 saniye fakat hiç ışık gelmiyor, geldiği zaman 2si de beyaz şekilde yanıp sönüyor sürekli.
Hocam ben ondan önce yazmıştım. Kulaklıkları resetleme işlemine başlamadan önce 5 saniye basılı tutup kapatmanız gerek.

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Her ikisene de mi basılı tutmam gerekiyor?

Üst Alt