akifyenice' Alıntı:
çok teşekkür ederim. peki mesela paypal package var orada 2$ a. izlemesi yok diyor. ben bunu seçtiğimde izlemesiz gelecek bana. ama kesin gelecek değil mi? bir de ne kadar sürede geliyor?
Kesin birşey elbetteki söylenemez. Ancak bugüne kadar yaptığım takipli-takipsiz yüze yaklaştığını tahmin ettiğim alımlarda elime ulaşmayan çok az ürünüm oldu. Ama 6 günde geldi, ama 1 ayda geldi, ama 3 ayda geldi. Gelmeyen ürünler için de para iadesi aldım. Tabi bunda alıcı koruma sistemleri önemli.
ibuygou'dan alışveriş yapmadım. Dolayısıyla kesin bir bilgim yok. Ama kendinizi emniyete almak açısından takipli olanı seçmenizde yarar var. Ücret bu sefer de astarı yüzünü geçecek diyorsanız, buradan hepsiburada yada sanalpazar ve n11'de satış yapan Semers adlı mağazadan satın alabilirsiniz. Son hatıladığım 79TL idi. Ayrıca hem N11'de hem de Sanalpazarda birçok indirimler alabiliyorsunuz. En son bir arkadaş sanal pazardan 30TL falan indirim almıştı. Ürünü sepete atıp, devamlı powerbanklerle ilgili ilanlara baktığınızda size mail ile yada anlık olarak 10TL indirim kazandınız 1 saat içinde harcayabilirsiniz yada 20TL indiriminiz var, 50TL üstü powerbank alımlarında kullanabilirsiniz gibi indirimler geliyor. Yurtdışından daha ucuza gelir ve strese girmemiş olursunuz.