@cantara ben 1 tane piston 3, 1 tane de Akıllı Tartı'dan istiyorum.
Bu arada Akıllı Tartı'yı gördüğümde, bakayım ibuygou farklı resimler koymuşmu diye sitelerine girdim. Baktım 25,99$ falan yazıyor. Tamam ücretsiz kargo ile sadece 2$ Insurance işaretleyerek alayım dedim. 27,99$ ile Paypal'e yönlendirdi, şifremi yazdım, bir de baktım 39,99$ yazıyor. Diğer ekranım hala açıktı, onu açtım 25,99$. Allah Allah ne oluyor derken sayfayı yenilediğimde fiyatın yükselmiş olduğunu gördüm. 14$ iyi para. Kızıp almadım.
Demek aradaki 30sn içinde fiyatı yükseltmişler. Yapılır mı bu bana şimdi?
Bu arada soracağım soracağım unutuyorum hocam. Kargo seçim ekranındaki Insurance fiyatları tam olarak ne oluyor? Ben kargo elimize ulaşmazsa paramızı hemen iade ediyorlar diye anlıyorum. Peki Track no verilen Paypal yada Hollanda/Malezya Post ile alırsak ve elimize ulaşmazsa paramızı iade etmiyorlar mı? Ediyorlarsa onlardaki Insurance ne işe yarıyor? Etmiyorlarsa Track No'nun ne önemi var?
Bir de "Import Tax & VAT Insurance Policy:" denen, benim Gümrük Garantisi diye anladığım birşey var. Sanki bunu işaretleyip ürünü satın alırsak (tabi ekstra çıkacak olan %5'i de ödeyerek) burada ekstra gümrük vergisi ödemiyoruz. Eğer bizden vergi alınırsa bu makbuzu iBuygou'ya gönderirsek ödediğimiz parayı iade ediyorlar. Ben böyle anladım. Doğru mu anlamışım, yanlış mı?