Sohbet Miui Türkiye Telegram grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Miui Türkiye sayfamızın telegram grubu varmıdır.?

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizce telegram kullanmamiz iyi olur muydu bir gruba denk geldim kendi aralarinda sürekli mod, rom, arka plan vb şeyleri anlık paylaşıyorlar bende sayfaya pixel2 ve Pixel3 Gcam yukleyecektim keske daha kolay olsa diye düşünürken denk geldim sizce telegram olmalı mı miui Türkiye'nin de

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam sizce telegram kullanmamiz iyi olur muydu bir gruba denk geldim kendi aralarinda sürekli mod, rom, arka plan vb şeyleri anlık paylaşıyorlar bende sayfaya pixel2 ve Pixel3 Gcam yukleyecektim keske daha kolay olsa diye düşünürken denk geldim sizce telegram olmalı mı miui Türkiye'nin de
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bize göre Telegram grubu forum mantığına ters hocam. Telegram dan daha fazlasını forum ortamlarında paylaşabiliyor ve sanal arkadaşlığında ötesinde Büyük bir Aile içinde rahatlıkla yardımlaşıyorsunuz :)

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Bize göre Telegram grubu forum mantığına ters hocam. Telegram dan daha fazlasını forum ortamlarında rahatlıkla paylaşabiliyor ve sanal arkadaşlığında ötesinde Büyük bir Aile içinde rahatlıkla yardımlaşıyorsunuz :)

Hocam allah hepinizden razi olsun iyi ki burası var çok sağolun şöyle bir şey olabilir mi? Bir sunucu açılsa sadece yöneticiler kontrol etse ve bütün gerekli apkler modlar vb şeyler orada depolansa daha iyi olmaz mi ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam allah hepinizden razi olsun iyi ki burası var çok sağolun şöyle bir şey olabilir mi? Bir sunucu açılsa sadece yöneticiler kontrol etse ve bütün gerekli apkler modlar vb şeyler orada depolansa daha iyi olmaz mi ?
Cümlemizden razı olsun hocam :$ Aslında buna benzer bir sitemiz var yukarıda bulunan "Araçlar" sekmesinde mevcut ama biraz daha zenginleştirebiliriz :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
Mümkün olsa yapardık hocam :)

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Telegram grupları her ne kadar pratik olsa da forum anlayışını ne yazık ki bitiriyor. Örneğin xda konuları; herkes telegramdan paslaştığı için kimse konulara cevap yazmıyor adam akıllı. Eski xda nere, şimdi ki xda nere...

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Cümlemizden razı olsun hocam :$ Aslında buna benzer bir sitemiz var yukarıda bulunan "Araçlar" sekmesinde mevcut ama biraz daha zenginleştirebiliriz :)

Tabi ki hocam neden olmasin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkün olsa yapardık hocam :)

Anladim hocam hayırlısı olsun inşallah iyi ki burasi var burasi olmasa işimiz yaştı açıkçası inşallah ilerleyen zamanlarda olut diyelim :)

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Hocam benim planım şöyle telegram da yeni kanal açma yerinden cihazlara göre kanal acicaz mesela redmi 5 kanalı orda r5 için olan ,mi8 kullananlar mi8 için arkadaşlar yeni guncelleme mod vs paylasicak ve kendi aralarinda düzenleyip sayfaya paylasicak en azından sayfada konu fazlalığı olmaz diye düşündüm ustadlarim bu konu hakkında ne dusunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt