- Adım
- Alperen
- Cihazım
- RedmiNote4x
- Meslek
- Webmaster,Graphic
- Konular
- 26
Miui Türkiye sayfamızın telegram grubu varmıdır.?
Yok hocam, forum kuralları gereği de yayınlaması yasakMiui Türkiye sayfamızın telegram grubu varmıdır.?
Bize göre Telegram grubu forum mantığına ters hocam. Telegram dan daha fazlasını forum ortamlarında paylaşabiliyor ve sanal arkadaşlığında ötesinde Büyük bir Aile içinde rahatlıkla yardımlaşıyorsunuzHocam sizce telegram kullanmamiz iyi olur muydu bir gruba denk geldim kendi aralarinda sürekli mod, rom, arka plan vb şeyleri anlık paylaşıyorlar bende sayfaya pixel2 ve Pixel3 Gcam yukleyecektim keske daha kolay olsa diye düşünürken denk geldim sizce telegram olmalı mı miui Türkiye'nin de
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bize göre Telegram grubu forum mantığına ters hocam. Telegram dan daha fazlasını forum ortamlarında rahatlıkla paylaşabiliyor ve sanal arkadaşlığında ötesinde Büyük bir Aile içinde rahatlıkla yardımlaşıyorsunuz
Cümlemizden razı olsun hocam Aslında buna benzer bir sitemiz var yukarıda bulunan "Araçlar" sekmesinde mevcut ama biraz daha zenginleştirebilirizHocam allah hepinizden razi olsun iyi ki burası var çok sağolun şöyle bir şey olabilir mi? Bir sunucu açılsa sadece yöneticiler kontrol etse ve bütün gerekli apkler modlar vb şeyler orada depolansa daha iyi olmaz mi ?
Mümkün olsa yapardık hocamHocam allah hepinizden razi olsun iyi ki burası var çok sağolun şöyle bir şey olabilir mi? Bir sunucu açılsa sadece yöneticiler kontrol etse ve bütün gerekli apkler modlar vb şeyler orada depolansa daha iyi olmaz mi ?
Cümlemizden razı olsun hocam Aslında buna benzer bir sitemiz var yukarıda bulunan "Araçlar" sekmesinde mevcut ama biraz daha zenginleştirebiliriz
Mümkün olsa yapardık hocam