- Adım
- Mevlüt Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Art Director
- Konular
- 162
Ben sıfırdan logo yapıyoruz diye anlamışım. Neyse sağlık olsun şöyle bırakayıp boşa yapmış olmayalım. Herkese Başarılar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mutluluk duyarım hocam. Değerli yorumunuz için Teşekkürler ^^Hocam güzel olmuş kullanırız bunu da
Güzel hocam, ama neden karakterin üzerinde IM var MI olması gerekmiyor mu?Ben sıfırdan logo yapıyoruz diye anlamışım. Neyse sağlık olsun şöyle bırakayıp boşa yapmış olmayalım. Herkese Başarılar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayna Görüntü kullandığımdan IM gibi görülüyor normalde diğeri gibi MI yazıyordu. Forum yetkilileri kullanmak istediği zaman pek tabi düzeltilebilir ^^Güzel hocam, ama neden karakterin üzerinde IM var MI olması gerekmiyor mu?
Bence Sayın Murad Ali hocam gibi tecrübeli ve engin bilgili birisi kesin çok güzel şeyler yapar bu yarışma için , heyecanla beklemekteyim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam sizinki kesin kilo problemi değildir....olsa olsa, kilonuza göre boyunuz kısadır sadeceSizin isteğinizi yerine getirmekten şeref duyarım Skorpi hocam ancak tesisde o kadar yoğunum ki malum yılbaşı programlarını hazırlamak ve onların tanıtımlarını organize etmek yoğun uğraş istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca HiddeNKinG de bana laf atar gibi ödül diye Tartı veriyor zaten kilo problemim var