Hocam tabi ki kahve Sürekli çalışan biri olarak ayakta kalmamı ona borçluyumDeğerli MIUI Türkiye ailesi,
Bugünkü sorumuz çok basit fakat bir o kadar da politik bir konu
Sahur öncesi, bu mübarek gecede sohbet edilecek o kadar çok konu var ki...
Hayatımızda içeceklerin de pek önemli bir yeri var. Peki, siz sohbet ortamında veya günlük hayatınızda en çok hangisini tercih ediyorsunuz?
Tercih sebeplerinizle beraber ankete katılmayı unutmayınız
Ben çay arayan biri olmadığım için oyumu kahveden yana kullanıyorum, benimki tamamen alışkanlık
Hocam tabi ki kahve Sürekli çalışan biri olarak ayakta kalmamı ona borçluyum
archesm ve Koçara gibi çay müptelası iki dost ile yapılan sohbet, bir bardak demli çayın yanında klasik Türk erkeği moduna uymayı da gerektirir sayın hocam. Yoksa sizin gibi, hayat felsefesini Avrupa kültürüyle harmanlamış bir insanın öncelikli tercihinin kahve olması yadırganacak bir durum değil.
İnşallah şu Corona günleri geçer bir gün buluşuruz da çay yerine birer sade Türk kahvesi içeriz...
Man a man erkek erkeğe yenildiği için soğanlı soğansız, biberli bibersiz, acılı acısız fark etmez.Gençler(herkes genç çünkü) hazır olun konu önerisi üzerine akşam menemen kapışması var ))
Man a man erkek erkeğe yenildiği için soğanlı soğansız, biberli bibersiz, acılı acısız fark etmez.
Tercihim ÇAY kesinlikle, kahveyide yoğun bir şekilde tüketiyorum ancak yüzdeye vuruncu çay kazanıyor.