Sohbet MIUI Türkiye ile Nostalji Time :)

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Valla hocam senelerdir durur kenarda, normalde bozuk ürünleri tutan da bir yapım da yok ama kutusunu her gördüğümde büründüğüm ruh hali tam olarak bu. Elimden çıkarmaya kıyamıyorum :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir ara bana özelden emektarın fotosunu atsana eskiler canlansın gözümde :D

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Erdem hocam bana da atın lütfen. Benim Asus minik pembecik bir şeydi :)

2 Dakika içinde sizde :)

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Evet değerli forum sakinleri;

Merakımı mazur görmenizi umut ederek bir konu başlatmak istiyorum. (Muadil konu olarak eski telefon konusunu bulabildim, mobilde çok detaylı bakamıyorum, mükerrer konu olmuş ise affola)

Özellikle 2000'ler (yaşım 2007 ve sonrasına yetmekte) başta olmak üzere severek kullandığınız bilgisayar programları, varsa programlama dilleri ve/veya web siteleri nelerdi?

Benim zamanımda tabi ki en popüler program eski adı ile MSN, sonraki adı ile Windows Live Messenger idi.
O kadar küçük değilim, Yaşım mirc ve ICQ'nun son demlerine yetiyor :)

En popüler site blogcu.com idi (genel kesim benden büyük olduğu için çoğunluk aşina olacaktır :D ) Facebook'un da ilk çıktığı İngilizce zamanlarını da kullanan kesimdenim. :)

Yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyor, merakla bekliyorum.
Hocam ilk bilgisayar deneyimim Amiga Commodore 64 ile tanışmamla başladı. Zamanın en çok satılan kişisel bilgisayarı ama yapabildiği işlemler şimdiye bakarak işlem bile değil tüm işlemleri disketlerle yapardık. Oyun desen abimle evde savaşırdım ben bakıcam derdim sürekli o zamanlar tabi oyun kolu yok herşey joystick ile idare ediliyor oyunlarda... Oyun disketi bulmak için abimi arkadaşlarına yollardım benim yaşta disket sahibi olan çocuklar bulunmuyor diye :D

Eyvah eyvah facepalm~~

Bu yazılanların çoğu yeni teknoloji değil mi? PES bile yazılmış nostalji olarak. CM 01-02 oynayan yok mu hiç aramızda?

Şunu bırakayım, bunu ve 146'yı hatırlayanlar vardır herhalde :D

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Dipnot : Winamp nostalji ise Mp3 dinlemek için ne kullanıyorsunuz yahu? wasntme~~

cd.. yapsak hiç fena olmazdı.
Yeterince eskiye gittim mi hocam :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Ben de eksik ne diyordum. Glorious hocamla hiç etkileşim kurmamisiz... :) Saygılar hocam...

Hocam ilk bilgisayar deneyimim Amiga Commodore 64 ile tanışmamla başladı abimle evde savaşırdım ben bakıcam derdim sürekli o zamanlar tabi oyun kolu yok herşey joystick ile idare ediliyor oyunlarda... Oyun disketi bulmak için abimi arkadaşlarına yollardım benim yaşta disket sahibi olan çocuklar bulunmuyor diye :D

Hocam ilk bilgisayar deneyimim Amiga Commodore 64 ile tanışmamla başladı. Zamanın en çok satılan kişisel bilgisayarı ama yapabildiği işlemler şimdiye bakarak işlem bile değil tüm işlemleri disketlerle yapardık. Oyun desen abimle evde savaşırdım ben bakıcam derdim sürekli o zamanlar tabi oyun kolu yok herşey joystick ile idare ediliyor oyunlarda... Oyun disketi bulmak için abimi arkadaşlarına yollardım benim yaşta disket sahibi olan çocuklar bulunmuyor diye :D

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Ben de eksik ne diyordum. Glorious hocamla hiç etkileşim kurmamisiz... :) Saygılar hocam...
Hocam bütün gün işlerle uğraşmaktan konuları çok takip edemedim anca zaman bulabildim. Amerikalılar bize rahat vermiyor mesai saati kavramı kalmadı karantina dönemi başladıktan sonra :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Estağfurullah hocam sıhhatiniz yerinde olsun gerisi teferruat. Varlığınızı duyduk sıhhatinizi öğrendik yeter :))

Hocam bütün gün işlerle uğraşmaktan konuları çok takip edemedim anca zaman bulabildim. Amerikalılar bize rahat vermiyor mesai saati kavramı kalmadı karantina dönemi başladıktan sonra :D

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Estağfurullah hocam sıhhatiniz yerinde olsun gerisi teferruat. Varlığınızı duyduk sıhhatinizi öğrendik yeter :))
Valla şükürler olsun iyiyim hocam teşekkür ederim :D

Birde kullandığım programlardan eMule vardı kimse yazmamış hiç mi film indiren üyemiz yokmuş :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Mahallemizde bir tane Commodore 64 vardı ve maalesef o benim değildi hocam ama eskiden bilgisayar oyunları bile arkadaşlarla birlikte oynanırdı. O su toplamış ellere sebep joysticklerin verdiği hazzı dualshock oyun kolları bile veremiyor galiba. :D

Üst Alt