Sohbet MIUI Türkiye ile Motto Time :)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Çok anlamlı..
Allah isterse bir kulun işini, mermere geçirir dişini; istemezse işini, muhallebi yerken kırar dişini... Kısmetten öteye, alın yazısından öteye yol yok. Hayırlı ramazanlar hi~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sure ile başladım ama bir düşünürün de sözü olabilir, atasözü de olabilir, bir şarkının anlamlı bir nakaratı da olabilir ey ahali :)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Benim en büyük korkum işsiz kalmak. Ailemi eşimi çocuğumu geçindirememek. Onlara sıkıntılı günler yaşatmak. Çoğu zaman şunu hatırlamaya çalışıyorum.

Rızkın kefili Allahü teâlâdır. Peygamber efendimiz de, (Rızkın için üzülme! Takdir edilen rızkın seni bulur) buyuruyor.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Geçtiğimiz hafta başında evin tek çalışanı olarak işsiz kaldım hocam. Onun manevi yükünü az çok anlıyorsunuzdur. Ben de hayırlısını diliyorum kendim ve tüm ekmek kapısı bekleyen herkes için.
Benim en büyük korkum işsiz kalmak. Ailemi eşimi çocuğumu geçindirememek. Onlara sıkıntılı günler yaşatmak. Çoğu zaman şunu hatırlamaya çalışıyorum.

Rızkın kefili Allahü teâlâdır. Peygamber efendimiz de, (Rızkın için üzülme! Takdir edilen rızkın seni bulur) buyuruyor.

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Dertsiz müslüman olmaz her zaman daha kötü durumda iken benden daha kötü durumda olduğunu bildiğim insanlar oldugunun bilincinde olmak şükür etmek

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam o kadar etkileşimde ilk defa yorumunuzu gördüm. Memnun oldum. Allah yar ve yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin. :)
Öğrenciyiz elbette bazen pes edebiliyoruz. Bu durumlarda beni motive eden bir söz.
Eğitimde ter döken savaşta kan dökmez.

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Öğrenciyiz elbette bazen pes edebiliyoruz. Bu durumlarda beni motive eden bir söz.
Eğitimde ter döken savaşta kan dökmez.
Biz askerde eğitimde kan döken savaşta dökmez olarak soylerdik eğitim ağır olurdu yeri geldi mi yara alırdık canımız yanardı ama zevk verirdi bu bize asker olduğumuz hissi artırır di işin aslı her ne olursa olsun bir işte verdiğin emeği hakkıyla yaparsan elbet karşılığı gelir bir şekilde

Üst Alt