- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mido
- Konular
- 10
Elinize sağlık hocam
Elinize sağlık hocam.
Böyle bir uygulama olması çok yerinde oldu. Emeği geçenlerin eline sağlık
Kolay yoldan foruma ulaşmak için güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
Elinize sağlık hocam
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık hocam
Benim gibi Tapatalk uygulaması kullanmayanlar için çok yararlı bir uygulama yaptınız
Elinize kolunuza sağlık. Başarılar dilerim
Desteklerinizden dolayı teşekkür ederimElinize salik hocam cok guzel olmuş
Biz teşekkür ederiz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Global Beta 8.11.22Bildiri sisteminin tam anlamı ile test etmemiştim iyi oldu ss atmanız Android sürümünüz nedir?
Hocam bu gidişle hiç hoslanmasamda kullanmak ta olduğum tapatalkdan vazgecireceksiniz benişimdilik ilk sürüm çoook basit sürüm yaptım sadece iki özelliği var birisi forum sadece forum için çalışmakta ve kayıtlı şekilde devamlı aynı şekilde giriş yapmanıza gerekmez bir girişinize bakar diğeri ise bildiri sistemidir güncellemelerden veya forum ile alakalı önemli duyuruları bildiri sistemi ile sizlere ulaşacaktır. basit hemen yaptım ki yavaş yavaş eksik vs.. giderelim şimdilik WebView olarak kullanalım kısıtlı zamanımda yapa bildiğim kadar iyi yapamya çalışacağım işte yaptım zaten şuan ki sürümünü artık değerlendirmeler kötü olacak biliyorum ilk sürüm ama ilk sürüm ilk sürümüdür iyi yapmak gerekir diye düşünenler olacak bende kısa ve öz diyorum ki "vaktim yok eğer sen yapa biliyorsan buyur sen yap"
ekran görüntüleri :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
indirme link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bir sonraki sürümlerde yavaş yavaş gelişme yapacağım
Teşekkür ederimGlobal Beta 8.11.22
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dur knk daha bir şey yapmadım kiHocam bu gidişle hiç hoslanmasamda kullanmak ta olduğum tapatalkdan vazgecireceksiniz beni
Valla bende çok merak ediyorum zaman gösterecek herşeyiElinize saglik hocam. Uygulamanin tam v1.0 surumunu merakla beklemekteyim