istanbuldaki buluşmaya ankara tayfası gelememişti bu sefer ankarada yapalım bi dahaki sefere de eskişehirde ortak yaparız.
bahçeli biraz pahalı kaçar gibi geliyor bana ama genel profili bilmediğim için kim ne der bilemem sonuçta istanbul toplantısında yaşlı başlı amcalar da vardı genç arkadaşlar da..
bahçeli-kızılay-konur-tunalı gibi yerlerde cafe olayı olur ankara içi ulaşım sıkıntı değil bunu belirteyim hatta gelecek arkadaşlar tren veya otobüs hiç farketmez şehir dışından gelen arkadaşlara gönüllü mihmandarlık yapabilirim
zamanımız olacaksa eğer -tabi bilemiyorum- mogan ya da ahlatlıbel de mangal olayına girilebilir
hiç olmadı burası avm cenneti zaten sürüyle avm ve avmler içerisinde cafeler var eğer belirli bi sayıya ulaşılırsa misafirler gelmeden önce yönetimin bilgisi dahilinde eğer aramızda ankarada olanlar varsa birlikte gider cafe ayarlarız ya da bu işi tek başına da üstlenebilirim sizlerin takdirine kalmış.
organizasyon işinden anlamam ama ben görev adamıyım
şunu bunu yap derseniz uğraşır hallederim ama önce kesin sayı belirlemekle başlayalım ya da yaklaşık sayı olsa da olur.
ankarada olan arkadaşlar varsa bunu konuşmamız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum