- Adım
- umut
- Cihazım
- xiaomi mi5s
- Konular
- 12
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese yeni yılda sağlık, mutluluk, huzur ve barış diliyorum. Uzun zamandır bu konuyu açmayı planlıyordum. Bu konu için ilk önce forum yetkililerinden izin almam gerektiğini düşünüyorum. Sayın cantara Skorpi chatin_62 Zenex Ottoman HiddeNKinG Escobar1945 ve şuan adını hatırlayamadığım diğer yönetici grubundan izin isteyerek grubumuzda bulunan akadaşlarımız özçekim fotoğraflarını paylaşarak bir nevi gıyabında tanışma faslı olabileceğini düşünüyorum.
Geçen sene Miui Türkiye ailesinin düzenlediği İstanbul'da ki tanışma ve kaynaşma faslına çok istememe rağmen katılamadım. Daha sonra yayınlanan resimlerde gruptan olduğunu düşündüğüm bir çok kişinin resmini gördün fakat kim hangi kullanıcı bilemediğim için o zamandan kalma bir merak vardı içimde. Ve en sonunda bu konuyu açmaya karar verdim.
İzniniz olursa herkes özçekim paylaşıp bir nevi merakımızı gidermiş olabileceğimizi düşünüyorum. İyi forumlar...
Geçen sene Miui Türkiye ailesinin düzenlediği İstanbul'da ki tanışma ve kaynaşma faslına çok istememe rağmen katılamadım. Daha sonra yayınlanan resimlerde gruptan olduğunu düşündüğüm bir çok kişinin resmini gördün fakat kim hangi kullanıcı bilemediğim için o zamandan kalma bir merak vardı içimde. Ve en sonunda bu konuyu açmaya karar verdim.
İzniniz olursa herkes özçekim paylaşıp bir nevi merakımızı gidermiş olabileceğimizi düşünüyorum. İyi forumlar...