- Adım
- .
- Cihazım
- Oneplus 8 pro
- Konular
- 60
hocam şunu demek istiyorum mesela xiaomfirmwareupdater de sadece stabil romları arattığımda 6 sayfa rom çıkıyor (burada sadece 1 sayfa çıkıyor )burada da çıkması lazım bence çünkü sayfanın amacı bu bir de galiba şu 99. sayfa olayını anlatamadım şöyle söyleyeyim ben cepheusu arattığımda çıkan romlar arasında acaba kaçıncı sayfda bitiyor diye "LAST" a tıkladığımda 99.sayfaya atıyor ama sayfa boş geriye dönüyorum 98.sayfaya geliyor orası da boş yani site romların bittiği sayfayı açmıyorEn sağlıklı arama için direk olarak cod adlarını kullanın. Örneğin "cepheus" yazın kendi cihazınız için. Onun dışında bu romların hepsi Mi9 için Xiaomi tarafından yayınlanmış tüm resmi romlardır. Daha başka olmadığı için bu kadar çıkıyor. Biz özel olarak rom ekleme çıkarma yapmıyoruz. Direk olarak Xiaomi sunucularından geliyor.
Renk güzel fikir ama sadelik herzaman daha ilgi çekici olmuştur. Bu yüzden siteyi her zaman sade ve temiz tutuyoruz.
Kolay gelsin dilerim güzel insanlar . yanlış anlaşılmak istemiyorum o yüzden belirtiyim dedim ben sadece yapıcı eleştride bulunmak istedim tekrarda anlayışınız için teşekkürler