Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlamadığım şu çok güzel çalışıyor sistem media içine atıp permission ayarlarını yaptıktan sonra.benim düzenlediğimde foto formatları aynı zip içi aynı foto adedi çözünürlük aynı ama olmuyor. ilk defa yaptığım bişeyde değil bu daha önce bi kaç tane kendime göre düzenleyip yapmıştım xperia z5 ve z1 telefonumda. niye olmadığını bilen varsa yazabilir. OttomanpendrozHiddeNKinG
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
denemek isteyen olursa videodakinin renkli versiyonu, yani şu gifteki ile aynı. sadece ortasında miui yerine cyanogenmod yazıyor. renkli versiyonu videodakinden çok daha güzel duruyor. beceremedim bıraktım o yüzden yapmak devam etmek isteyen olursada ortası boş hazır fotoları verebilirim. giftekide var onuda yollarım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bildirimi açmamışım konunun farketmedim kusura bakma. yok zaten flashlanma şeklinde yapmadım . o yüzden ilk mesaja direk sisteme atma yöntemini yazdım.
bildirimi açmamışım konunun farketmedim kusura bakma. yok zaten flashlanma şeklinde yapmadım . o yüzden ilk mesaja direk sisteme atma yöntemini yazdım.
yaptım mi 9 se de denedim çalışıyor. diğer telefonları bilmiyorum deneyip geribildirim bırakan olmadı. rom vs.. çok değiştirdiğim için ben aktif olarak kullanamıyorum Birde uygulaması belki başkalarına karmaşık geliyodur açıkcası pratik bi yöntem değil deneyen olmayınca bende uğraşmadım sonradan
edit: KaizenTR denemişti. cihazına baktım farklı galiba mi9se değil