Tema Miui TR CM10 bootanimation

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
miui türkiye simgelerinden olan bi ikon ile cm10 bootanimation u beraber kullanarak bi deneme yaptım. şuan için istediğimi yapamadım. sebebi çalıştırma işlemini başaramam idi :) üzerinde değişiklikler yapar isem buraya eklerim

kurulum için cihazın rootlu olması gerekir. bootanimation.zip dosyasını system-media klasörünün içerisindeki bootanimation.zip ile değiştirip yetkiler kısmından foroğraflarda görüldüğü gibi işaretleyerek yeniden başlatmanız yeterli.

dikkat bootloopbağımlılığı yapabilir :P

görünümü kısmen bu şekilde.

şunuda 1-2 güne yapabilirim tekrardan renklerini vs.. düzenleyip

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-11-00-25-06-326_com.jrummyapps.rootbrowser.classic.png
    Screenshot_2019-06-11-00-25-06-326_com.jrummyapps.rootbrowser.classic.png
    288,4 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_2019-06-11-00-25-08-296_com.jrummyapps.rootbrowser.classic.png
    Screenshot_2019-06-11-00-25-08-296_com.jrummyapps.rootbrowser.classic.png
    335 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
güzel görünüyor hatta mümkünse ortasını değiştirip başka bir srüüm daha verin gören herkes kullanır

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ortasının boş halini mi ? kullanmak isteyen olursa verebilirim onuda. foto boyutları küçük olduğu için büyük ekranda çok iyi gözükmüyor ama telefon ekranında iyi duracağını düşünüyorum. daha önce yapmıştım benzerini güzel durmuştu.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
ortasının boş halini mi ? kullanmak isteyen olursa verebilirim onuda. foto boyutları küçük olduğu için büyük ekranda çok iyi gözükmüyor ama telefon ekranında iyi duracağını düşünüyorum. daha önce yapmıştım benzerini güzel durmuştu.
kendi cihazınızda denedinizmi

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
kendi cihazınızda denedinizmi
henüz yapmadım. heralde 1-2 saate bitirip denerim diye tahmin ediyorum. 19,5:8 formatına göre hazırlayacağım o yüzden sordum isteyen yoksa sadece o formatta yapcam :D kararsız kaldım bazı yerlerde silip silip yeniden yapınca uzadı baya karar verirsem bişeylere yaparım 1-2 saate

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
henüz yapmadım. heralde 1-2 saate bitirip denerim diye tahmin ediyorum. 19,5:8 formatına göre hazırlayacağım o yüzden sordum isteyen yoksa sadece o formatta yapcam :D kararsız kaldım bazı yerlerde silip silip yeniden yapınca uzadı baya karar verirsem bişeylere yaparım 1-2 saate
Bir tane Yapın
Ardından V1 , V2 diye hazirlarsınız

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98

Boş olmasından ziyade mi yazısı ve redmi yazısı ekleyebilirsin farklı tasarım veya sade

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
denedim ama olmadı. flashla ile zip oluşturmaya bakmam lazım galiba. Ottoman nın temasının içindeki fotoları değişerek denedim flasladım olmadı romdaki animasyon aynı kaldı. system media içindenkini değiştirdim bu defada hiç bi animasyon olmadan açıldı :D :D neyse bi yemek yeyim sistem içindeki bootanimationun fotoğraflarınıda aynı isim yapayım belki olur. olmazsa flashlamak için zip i kendim oluşturayım . program varsa isim alabilirim bununla ilgili.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
denedim ama olmadı. flashla ile zip oluşturmaya bakmam lazım galiba. Ottoman nın temasının içindeki fotoları değişerek denedim flasladım olmadı romdaki animasyon aynı kaldı. system media içindenkini değiştirdim bu defada hiç bi animasyon olmadan açıldı :D :D neyse bi yemek yeyim sistem içindeki bootanimationun fotoğraflarınıda aynı isim yapayım belki olur. olmazsa flashlamak için zip i kendim oluşturayım . program varsa isim alabilirim bununla ilgili.

8=)

Üst Alt